Sayfa 971/1005 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Viop L

1. Pirooooo Kendi bankasına kıyak çeker artıkın Liyakat ayağına yandaş şirketler roket zaten

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Ünlü hesap uzmanımız Kılıçdaroo ve CHP den yine dahiyane yüksek zeka ürünü bir siyasi hamle daha.....Yetmemiş, Soylu dan 3 gömlek daha militarist Özdağ'a içişleri bakanlığı vermişler.

Özdağ Millet ittifakına 1 puan kazandırırsa en az 2 puan da kaybettirir. ...Cumhur ittifakı o militarist milliyetçi kitlenin akıllısını kendine aldı delisinide Millet ittifakına verdi. )

HDP tabanının yarısı sandığa gitmezse kafadan 4 baz puan gider.

Sakar Şakir bile dükkanı bu kadar dağıtmamıştı.

Şimdi kaçırdığın nokta şu 14 mayıs seçiminde HDP oy kaybına uğradı %1.5-2 arası muhafazakar kürt seçmeni RTE verdi şuanda bu oy KK tarafına yeniden çekilmeye çalışılıyor diye konuşmalar mevcut , ayrıca 2 turlu seçimlerde geride kalan kendini daha iyi çet eder ve bir sonraki tura eksiklerini gidererek katılır , sizin öngörünüze göre son kaset montaj hikayesi ile meclise nasıl olsa girdik diyen ama son yapılan iftiralara ortak olmak istemediğini söyleyen milliyetçi muhafazakar kişilerde sandığa gitmek istemeyen insanlarda mevcut , ortada yönlendireceğin insanlar varsa geride kalan aday daha rahat sandığa çağırır neden derseniz o seçmez kızdığı için sandığa gitmeyen kesim olma ihtimali yüksek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Pala mal satmak istese bugünkü haberle 2 gün tavan yapar, gelene geçene mal verirdi Niyeti farklı...

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhahahahhaaa
    Kchol gitmiyor sasa gidiyor diye bu kadar kıskançlık krizine girme cahocuum.
    Bence bugün sasanın tavan olma ihtimali eksi kapama ihtimalinden daha yüksek, kaç yıldır vobcusun halen gram annamıyon bu işlerden
    Eksiye geçti geçecek SASA, çakallll seni

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Başkanım iyisin hoşsunda hep geç görüyorsun Bende hep erken görüyorum, napayım huyum kurusun...

KK'nın kazanması zaten Tayyip'in planladığı bir plandı bana kalırsa, ilk turda alabileceği max vekili almaktı ilk hedefi Tayyip in...

o zaman herkes şortları giysin
    bu senaryo gerçek olursa 1 yıl sonra yerel ve genel seçim birlikte olur
    ülke 1 yıl kilitlenir kalır
    borsaya kayan kayar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak.

şu sahneyi görmek isterdim be...

hayal işte...
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Devir teslim olmayacaktır... Soylu bir twitt atar ayrılır... Özdağ da makamı bürokratlardan devir alır...
    ümitte bi twit aytar bekle beni kapıda soylu geliyorum bu defa içeri almamazlıkta edemezsin diye
    bir halt olacağı yok.

7. a haber'in kk yunan adalarını geri alacak haberi
    https://eksisozluk1923.com/a-haberin...9213?a=popular

https://streamable.com/dam1hp

Türkçe bilmeyen seçmenden sonra A haberin yeni haberi.
    Kafaları karıştı anlaşılan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

en pis bugün kayarlar cumaya çıkan çıkacak parayı dönüştürecek
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 971/1005 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz