Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Çünkü bankalar 'şu an için' karda...ileride o tahviller zarar yazacak...

Beklentiler satın alınır, zaten hareketlerini tamamladılar, Tüpraş, Petkim, Ereğli nasıl tamamlayıp % 30-40 düştülerse, onlar da düşecek...Birileri düşükten toplayacak...

Sonra MB bankaların sıkıntısına derman getirecek (?), fışkıracak tekrar TL bazlı....

Faiz düşürmeye devam edecem diyor, eh tahviller faizler artarsa zarar yazacak Muhalefet kazanırsa da bu işe çözüm getirecek (?)

Dümende onlar var....marabalarsa algılarla ordan oraya savruluyor...2018 den beri patlayacaz..
    bankalar nerdeyse akbanka baktım 1 yıl öncesi fiyattan işlem görüyor üste o kadarda kar açıkladılar...

tupras falan güzel prim yapıp düştü...

bankalar prim bile yapamadı dogru dürüst...

tl bazlıda düşüş zor...

birde seçimden sonra dolar patlarsa iyice zorlaşır düşüşleri...

0,70 cent mesela akbank...

kaç cent olacak daha...

bu arada %85 dolardayım ben...

kkm siz canlı dolar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bankalar nerdeyse akbanka baktım 1 yıl öncesi fiyattan işlem görüyor üste o kadarda kar açıkladılar...

tupras falan güzel prim yapıp düştü...

bankalar prim bile yapamadı dogru dürüst...
    Bankalardaki yapı çok karışık aslında anlaşılmıyor, ama Ereğli v.s. sırayla dalgalarını tamamlayıp düzeltmeye giriştiler, muhtemelen bankalar da aynı yolda gidecekler, misal Kchol da alelacele yapıyı tamamladı gibi sanki...Şöyle YTD

Dimdik çıkıp indiğinden düzeltmenin ne olacağı belli değil ben zigzag iseyi resmettim mesela;

Ben dahil herkes endekste üçgen takip ediyor ama, şu da bence pekala mümkün...

Flat bu...olabilir..3900-4000 lere sert sarkıp, eksik kalan son dalgaya kalkabilir mesela...

Kabaca çızıktırdım...Bunu çizerse stoplamayan kimse kalmaz, nereden döneceği de belli olmaz minimum 3 ün boyunu geçmeli o kadar, iptal edilen gün hizasından dönebilir, 3 ün %127.2 katına gidebilir. Vesaire...

Belki de üçgene devam eder, olabilecek en karışık düzeltme çeşidi, her şey olabilir..YTD

2000 yılı Mayısı da yaşadık...Bakalım filmin devamı gelecek mi!!!!!!!!!!

Dipnot:dolar 5 kağıt YKB 2 kağıt ; dolar 20 kağıt ykb 8 ...BU hisse primmi yapmış

5. Babala TV kılıçtaroğlunun 2,5 saatlik bölümünü izledim. Verdiği cevaplar tatminkardi. Sadece verdiği cevaplar çok uzundu. İzlediğim dakikaya kadar kılıçtaroğlunu çok zorlayacak sorular gelmedi. Hadi hayırlısı bakalım

6. Teknikçinin genelde yaptığı hata, rakamları koyarken, acele etmesidir. (Şahsi tecrübe)

Bence Trend çizgisinin altı DENENMEYECEK bile..

Denenmesi için, seçimden daha fazlasının (global) gerektiği görülüyor.

Yine de 2750 ESAS destek.. (1.in tepesi)

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babala TV kılıçtaroğlunun 2,5 saatlik bölümünü izledim. Verdiği cevaplar tatminkardi. Sadece verdiği cevaplar çok uzundu. İzlediğim dakikaya kadar kılıçtaroğlunu çok zorlayacak sorular gelmedi. Hadi hayırlısı bakalım
    Mesela partide ki adamlarının pkk kurucusu güzellemeleri soruldu mu ??

https://twitter.com/secimtr2023/stat...8_UzGnjTg&s=19

8. Sistemin içinde olanlar haftaya ne yaparsam kaybetmem diyor.
    Planın dışına çık.
    Sistemin dışına çık.
    Tuzaktan çık.
    Birilerine ve sisteme paranı kaptırma.
    Paranı kendin ye.Gönlün eğlenir hiç olmazsa.
    Anı yaşa.
    Carpe diem.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz