Sayfa 67/342 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 529 - 536 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Şaka galiba son 5 ayda bu borsada 80 milyon dolarlık kaç şirket kap atmıştır acaba 30 şirket var mıdır gazoz köpüğü değil iş anlaşması
    Sanki bu 80 m usd işin başı daha ivmelenerek çok artacak gibi gelişmekte sektör ve şirket maşallah yolları açık olsun her an kap gelecekmiş gibi hissediyorum alışmış kudurmuştan betermiş derler birde kap gönderiyormu bak sen ytd.

2. tavan yapmaz tahtacı ileri geri yapar dürebildiğini düşürür yukarı giderken kendi yazdığı malları alır fazla düşmeyince hisseyi satmadan geri çeker alıcısı kendisidir satıcılar çoğalır akşama açığa para çıkarmış olur açığa çıkan para ile çayın taşı ile çayın kuşunu vurur 165 00 tl den sonra tavan yaptırır ondan sonra gittiği yerlerde ileri geri yapar durur .
    yatırım tavsiyesi değildir

3. Satana mal yok dönemine girdik mi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    tavan yapmaz tahtacı ileri geri yapar dürebildiğini düşürür yukarı giderken kendi yazdığı malları alır fazla düşmeyince hisseyi satmadan geri çeker alıcısı kendisidir satıcılar çoğalır akşama açığa para çıkarmış olur açığa çıkan para ile çayın taşı ile çayın kuşunu vurur 165 00 tl den sonra tavan yaptırır ondan sonra gittiği yerlerde ileri geri yapar durur .
    Fazla aşağıda salmıyor artık bakalım alfas mı cwen mi tavan olacak olursa alfas olacak gibi bayrağı önde taşıyor tabi onun hisse miktarı oldukça az.aksi bir gelişme olmazsa alfas dahil enerji grafikleri yukarı dönmüş gibi hayırlısı bakalım ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Aynen dostum rengini belli etti artık yukarı istekli alfas la yarışıyoruz alfas bir adım önde bahsettiğin gibi ürkek bebe hayırlısı bakalım. ytd.
    bu ürkekliğini bir tavan alır...tavan olursa ?? artık daha iştahlı ve kendine güveli bir şekilde çıkar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu ürkekliğini bir tavan alır...tavan olursa ?? artık daha iştahlı ve kendine güveli bir şekilde çıkar...
    Öylede tavan yapacak yiğit lazım alfas solladı gidiyor sanki onunda grafiği çok hoşuma gidiyor canlanacak bunlar . ytd.

7. daha 11 / 12 lot lar geliyor bunlar bitmeyince sürmez yukarı . aşağıya kademeleri doldurarak 138 00 kadar geri çekebilir ekip işlem yaparken çok aracı kurumları kullanıyorlar .

Sayfa 67/342 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •