Sayfa 27/440 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Gold Rush

Şimdi şu anı yaşamıyor kimse.. Genel sorun bu.. Bu konuda yazicam.. Dizim bitsin.. İzlediğim dizi de biraz bununla ilgili..

Herkes aynı şeylere sahip olamaz.. Ama herkesin bir hayati var doya doya yaşaması gereken..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Şimdi şu anı yaşamıyor kimse.. Genel sorun bu.. Bu konuda yazicam.. Dizim bitsin.. İzlediğim dizi de biraz bununla ilgili..
    Bir de neye imreniyorum anlamadım diyor

Dizi izle, bitince foruma bak, sonra yine dizi izle, yüzmeye git/gel, saçları maviye boya....

Çok zor bir hayatınız var, Allah kolaylık versin
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Dow 32720
    Altın 1753

Şu an..

5. Altında bence 2050 dolar civarında Türkiye den gelen talep azalması ve TCMB nin altın satışları kısmen etkili olmuş olabilir. Son 100 dolarlık düşüşte.
    Yakında bu satış bitince tekrar yeni bir taleple tekrar yukarı gitme ihtimalini ben daha yüksek görüyorum.

Ayrıca fiziki ve sanal altındaki alış satış makas aralığının yüksek olmasından dolayı % 5 lik altın ons düşüşünün çok fazla değeri yok gözüküyor .Al sat hamlesi sırasında makas bu farkı neredeyse tamamını alıyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bir de neye imreniyorum anlamadım diyor

Dizi izle, bitince foruma bak, sonra yine dizi izle, yüzmeye git/gel, saçları maviye boya....

Çok zor bir hayatınız var, Allah kolaylık versin
    Aynen.. Yine güldürdünüz

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Altında bence 2050 dolar civarında Türkiye den gelen talep azalması ve TCMB nin altın satışları kısmen etkili olmuş olabilir. Son 100 dolarlık düşüşte.
    Yakında bu satış bitince tekrar yeni bir taleple tekrar yukarı gitme ihtimalini ben daha yüksek görüyorum.

Merhaba Sn HURKUŞ

Ben şunu anlamadim.. Siz şimdi dünyadaki altının fiyatını Türkiye mi belirliyor diyorsunuz?

Selim bey ayni şeyi yazmışız

Sayfa 27/440 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •