Sayfa 33/1005 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Gümüşde son bir oyun daha oynayabilirler...
    Oyun bitti..iki haftadır.... bugün alım zamanıydı...nokta...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/demirdenizchp/st...36114494103565

dün akşam habertürk de RTE SO için bizim elemanımız dedi olaya uyanan spiker , parçası diye düzeltti ,
    doğru ise yeğeni olduğunu söyleyen bu kişi bile oy vermiyecem diyor.
    Aşağıda yorumlara baktım, şaka yapmış biri yeğen değilmiş.

Sosyal medyada aslında her yerde insanlar ilginç şeyler duymak, öğrenmek gerekiyor. İlgi çekmek isteyen garip davranış sergiliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    So.nun yeğeniymis....bak sen...

Solcu Gazete
    @solcugazete
    ·
    9s
    Murat Kurum:

"28 Mayıs’ta her şey bir anda düzelecek."

bak buda var buna ne diyorsun tokatın gülü doğrumu söylüyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gramaltın dolar sayesinde ayakta kaldığı için onsun düşüşünden yada yatay oluşundan fazla etkilenmiyor dayucuğum. Gramaltın bizim gibi ülkelerde her zaman popülerdir
    2020 yılından beri ücbucuk yıldır ons 2bin dolar üstü fazla kalamamıştır, ondan mütevellit 1800 dolara kadar gevşetmeleri normal karşılanır, haaa kulislerde 1200 dolar diyende oldukça fazla ama onlar uzunvadeli düşünenler, ben düşünmüyorum.
    vur kaccı tradeci için her fiyat fırsattır orası ayrı
    Dayucum kimden dinledin 1200 doları...? çok zor...
    Enflasyon u fiyatlıyor altın ons... ABD enflasyon fiyatlar gecikmeli de olsa...

5. Bugün TV'de de bir ekonomi profesörü bu şekilde gider ise TL dövize endekslenmek durumunda kalır dedi. Döviz büyük merkez bankalarına bağımlılık olduğu ve faizi de sevmedikleri için altına endekslenme ihtimalini komplo seviyesinden olasılık seviyesine getiriyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Solcu Gazete
    @solcugazete
    ·
    9s
    Murat Kurum:

"28 Mayıs’ta her şey bir anda düzelecek."

bak buda var buna ne diyorsun tokatın gülü doğrumu söylüyor
    Senin algıların ile İyi oynamışlar...her okuduğunu akıl süzgecinden geçir Gülüm.... KUR'AN da sihirbazlar kısası geçer firavun ile....
    Günümüzde sihirbazlar görevini medya ve sosyal medyadır... manipülasyonlara kanma... şu ön yargıyı bırak.. özgür ol... özgürleş...

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aşağıda yorumlara baktım, şaka yapmış biri yeğen değilmiş.

Sosyal medyada aslında her yerde insanlar ilginç şeyler duymak, öğrenmek gerekiyor. İlgi çekmek isteyen garip davranış sergiliyor bence.
    ariston yeğeni olup olmaması önemli değil sen cumhurbaşkanı adayı olup cehennemin kapılarını kapatmaya geliyoruz dersen , arkasından hüdaparla aynı sandığa ülkücüğü kessen girmez dedikten sonra bunları yapıyorsan daş......... geçende çok olur kimse kusura bakmasın.Ağzından çıkanı hesaplayacaksın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yıllardır düşmeyen sp500 için yıllarca düşer diye yazanlar, bir gün sp500 düşerse buralara gelip sayfalarca yazarlar. bir de bildim diye geçinirler.

bilerek yaptıklarını da sanmıyorum. para rezervinden haberleri yok. dünya bu kerizlerin hayrına dönüyor.

paranıza sahip çıkın arkadaşlar. bunların parasını yerken hiç acımayın.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 33/1005 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •