Sayfa 34/1005 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Senin algıların ile İyi oynamışlar...her okuduğunu akıl süzgecinden geçir Gülüm.... KUR'AN da sihirbazlar kısası geçer firavun ile....
    Günümüzde sihirbazlar görevini medya ve sosyal medyadır... manipülasyonlara kanma... şu ön yargıyı bırak.. özgür ol... özgürleş...
    sende süzgeç varmı ki bana süzgeçten bahsediyorsun ulan ekonomistim demişin forumun hakkında bölümünde dolarla ihracat yapan firmaları bilmiyorsun süzgeçi tersmi taktın bir çevir istiyorsan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Şu atayiz gençliği anlayamıyorum.
    Politikacıların kırmızı çizgisi yoktur...
    Kırmızı çizgi sıradan insanların işi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. https://twitter.com/nasuhbektas/stat...855426/video/2

bak tokatın gülü sende süzgeçine biraz soğuk su koy sıra ile dinle deneme yanılma ile bu ekonomi buraya geldi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum kimden dinledin 1200 doları...? çok zor...
    Enflasyon u fiyatlıyor altın ons... ABD enflasyon fiyatlar gecikmeli de olsa...
    Amrika dünya para birimi olan ve dünyada hemen hemen her ülkede geçen doların akibetine zeval gelmesini istemez dayucuğum, emtia yi baskılamak zorunda yoksa abd batar
    Hamdım Piştim Yandım

5. ekonomist tokatın gülü söyle bakalım madem süzgeçinden herşeyi geçirdiğini söylüyorsun bu ekonomik modeli doğru buluyormusun .
    süren başladı 5 dk , sağdan soldan topladıklarını değil kendi düşünceniz yaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    60 araba doğru ise işçilerin aylık maaşı bile zor ödenir.
    Pamuk eller cebe.
    Işi ögrenen mühendislerin kariyerleri açısından transfer olma ihtimalleri var yurtdışındaki benzer şirketlere iyi teklif aldıkları takdirde.
    Çinde yeni bir elk araç fabrikasına transfer
    Olanlar varmış, TOGG dan..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pala bugün neye sevindin, anlayamadık..
    Müsait bir zamanda açıklama bekliyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sadece hisse ile uğraşan arkadaşlar objektif olamaz.Çünkü beklentileri fikirlerini şekillendirir.ve düşmeyi kabul etmeyen longa yönelik bir bakışları vardır.Farklı fikir sahiplerine tahammül edemezler.

Ama VİOB öyle değil.Daha yukardan bakılır.Eğer düşüş olacaksa katmerli kar vardır(hisselerin fiyatı düşer ve de viob poz. kar yapar)

Eğer piyasa yükselecekse long yaparsın.

Nominal ne olur bilemem ama bence o 3.00 dolar RTE oldukça geçilmez...Dibimiz zaten belli..5 yılda 5 kere döndüğümüz 1.30 dolar..Yani bence orta vadeli trade piyasası olduk...

Sayfa 34/1005 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •