Sayfa 38/1005 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Gülüm 🌹 sen ne kadar bencilsin ben sana ne yazdım ona cevap ver...konuyu başka yerlere götürüyorsun.... gerçi Ariston abi sana gereken şeyleri yazdı ama sen yine yazdığına cevap vereceğine yine olayı başka mecraya çekmişsin...
    ne oldu çözemeyince laf ebeliğimi yapıyorsun ulan ne geldiyse bu memleketin başına çakma ekonomistlerden geldibirde cvp ver yazmış yazdığım şeyin içinde cvp lar vardır ama herkes anlamaz senin gibiler işine gelenleri görür işine gelenleri senin yaptığın gibi dini konulara yorup anlatmaya çalışır ama hiç bir zaman kendileri o konulara uymaz gözleri kapalı gezer .Bende arada senin gibilerin gözü açılsın teraziye bir çıksın diye yazarım tokatın gülü
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dışarı çıkmıştım ulen nasıl Bir ego var sende...senin hakkından gelirdim ama bana denk gelmedin...senin pestilini çıkardım...
    Ekonomik program halk desteği şart ....birde dış mihraklar izin verirler mi tabiki hayır...
    Dünya da uygulanan ekonomik sistem faiz üzerine kurulu...bu sistemi kuran büyük şeytan �� izin verir mi sence bu programın muvaffakiyetine elbbetteki hayır....
    Kısaca bir ekonomik programın başarısı için bir çok faktör var...
    Ancak akıllı olursan telefon ile tartışırız... yoksa buraya onlarca sayfa gerekiyor...
    sana demedimmi kendin soruyu cvpla diye sağdan soldan okuduklarınla gelme , başlamışın dış mihraklar demeye sneymiş pestilini çıkarırmış ulan senin kendine hayrın yok geçen burada dolar üzerinden şirketleri topiğe soran sen değilmiydin çakma ekonomist bu ekonomik modelin çöp olduğunu bile söyleyemeyen kıvıran birisimi benim pestilimi çıkaracak çocuk güldürdün yine bizi bu akşam hadi sen git sallamasyon long oldum şort oldum yaz 100 defa bir kağıda cezalısın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sistem için yazmadım....
    Buradaki Büyük şeytan 😈,
    İran dini lideri Ayetullah humeynin a b d için söylemiş....
    İran lideri abdye ne diyeceğini düşüneceğine petrolü sermaye yapıp bilime vursaydı dünyada borusunu öttürürdü.
    Boş laf bunlar.

4. Yabancı payına hisse bazında bakmak gerekebilir. SASA'da tahvil kuponları hisse olarak ödeniyor deniyordu, orada yabancı tutar büyük etki yapıyor bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    1959 dan bu yana 64 yıl geçti o gün doğan çocuk bugün ağzında diş kalmadı hala AB hayali ? eskiden ipe un sererlerdi şimdi ip de yok ortada.daha nasıl anlatsınlar . Dur bakalım AB olmadı sandığın sonucuna göre belki ABD ye gireriz ''Tebdili mekanda ferahlık vardır.'' işte o zaman dolara para demeyiz az daha sık dişini .Bak komşuya ABD ye girdi belki de ABD onlara girdi farkında değiller ama mutlular .Miço yine seçildi .
    Hayaller olmazsa dünya yaşanılacak bir yer değil dayucuğum. Hayal kurmanın kimseye zararı olmaz. Du bu ab işini seçimden sonra tekrar masaya yatıralım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bugun Mehmet Şimşek le ilgili kulağıma gelen söylentiler oldu 10 kişilik bir ekip hazırladığı son durum raporları alındığı sunulduğu ayrıca tek yetkili olursa görevi kabul edeceği söyleniyor .
    anlaşamazlarsa Lütfü elvan ve Cevdet yılmaz dan bahseden dedikodularda mevcut bugunde yazdım gerçek ekonomik düzene geçmeleri gerekli iktidar devam ederse.Seçilirse RTE bu söylentiler gerçek olacak mı bakalım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Vay Pala iyi bastı.. Akşam seansı..

%-5 açılış uygundur..

8. Bir büyük bankadan şubeniz şu şubeye devir edilmiştir şeklinde mesaj geldi. BBHT akşam programında Mehmet Gerz bazı büyük bankalar şube kapatıyor bir büyük yabancı banka bu şekilde gider ise Türkiye'den çekilebilir dedi.

Banka ve şube sayıları şu şekilde gözüküyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 38/1005 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •