ne oldu çözemeyince laf ebeliðimi yapýyorsun ulan ne geldiyse bu memleketin baþýna çakma ekonomistlerden geldibirde cvp ver yazmýþ yazdýðým þeyin içinde cvp lar vardýr ama herkes anlamaz senin gibiler iþine gelenleri görür iþine gelenleri senin yaptýðýn gibi dini konulara yorup anlatmaya çalýþýr ama hiç bir zaman kendileri o konulara uymaz gözleri kapalý gezer .Bende arada senin gibilerin gözü açýlsýn teraziye bir çýksýn diye yazarým tokatýn gülü
![]()

birde cvp ver yazmýþ yazdýðým þeyin içinde cvp lar vardýr ama herkes anlamaz senin gibiler iþine gelenleri görür iþine gelenleri senin yaptýðýn gibi dini konulara yorup anlatmaya çalýþýr ama hiç bir zaman kendileri o konulara uymaz gözleri kapalý gezer .Bende arada senin gibilerin gözü açýlsýn teraziye bir çýksýn diye yazarým tokatýn gülü
bu ekonomik modelin çöp olduðunu bile söyleyemeyen kývýran birisimi benim pestilimi çýkaracak çocuk güldürdün yine bizi bu akþam hadi sen git sallamasyon long oldum þort oldum yaz 100 defa bir kaðýda cezalýsýn 

Yer Ýmleri