Yine kıyamadım gittim sandığa.
Yine kıyamadım gittim sandığa.
Bende az sonra gideceğim basmaya
bir halt olacağı yok.
Sabah gazetesinin sevilmeyen 2.gazetesininde ölümünden sonra sosyal medyada yazılanları görünce ''Doğa kendini yavaşta olsa temizliyor yeğen''.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Komik bir olay anlatacağım.
oturduğum siteyi 6 yıldır aynı adamlar yönetiyor.daire sakinleri.son 2-3 yıl özellikle işler çığırından çıktı hizmet vs hak getire.
Bu adamlar düşününki kanunu hiçe sayıp kafalarına göre geçen sene yazın ortasonda kimsenin olmadığı tarihte seçim yaptı 280 dairelik site de 10 oy ile yeniden geldiler
2022 aralıkta acil resmi toplantı yapıldı yeni aidat vs için.
Yeni seçim ne zaman olacak diye sordu herkes kavga çıktı istediğimiz zaman yapacağız dediler.
Ben resmi toplantı olduğundan bir kanunu bildiğimden gittim toplantıda ki site avukatına gündem maddesine mayısta sçeimli toplantı yapılmasının oylanmasını eklettim toplantı esnasında.oylandı madde kabul edildi.mayısta seçim yapılması oylandı ardından o da kabul edildi
Toplantıya 1 hafta kalana dek whatsapp grubundan 3-5 günde bir yazdım bakın seçim olmasını sağladım aday çıkaralım gönüllü kimse yok mu , daha bunun hazırlığı, vekaletleri vs vs.çünkü toplantışara 20-30 kişi anca geliyor 280 daireden.
kimse sesini çıkarmadı.
İlk toplantı geçen pazardı bir baktım habersizce seçime 2 gün kala benim tanıdığım gerçektende düzgün insanlar grup kurmuş biz adayız dediler.
Bugün 2. Toplantı olacak 5 kişi bile gelse sayı önemsiz kazanan yönetimi alacak.
Fakat sorun şu ki bizim kendi adayımız seçime 2 gün kala ancak adayını açıkladığından şu an ki yönetim sitenin %60 ından vekaleti toplayalı haftalar olmuş bile.
Bizimkiler Halen wp grubunda biz kazanacağız diye günlerdir yazıyorlar)
Bu ülke de sorunlu bir yönetime karşı aday çıktığı anda kazanacağını sanan bir zeka sorunu var genetik olarak sanırım.
Bu durum size birşeylere benzerliği hatırlatıyor mu?
Urfa, Antep, Konya ve Maraş. Ülkenin kaderini tayin eden 4 il.
Yer İmleri