Sayfa 148/1003 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 52-48 bitmiştir.
    Karadeniz gazı, Togg, Terör, petrol, savaş gemisi, milli uçak derken Seçim döneminde ekonomi pek konuşulmamıştı.

Artık bol bol konuşuruz. Bir de kanal İstanbul’u da konuşuruz bundan sonra.
    Daha kurbandan önce kesilecekler bar bebecandan başlıyorum kesmeye. İlk kurbanlık koyun bebecan ikincisi kk ilave katılacak olan onlarda duveye gireriz.

2. Halk TV de yorumcu yurtdışı seçmenlerin oy hakkı olmasın,yılda bı kez tatile falan geliyolar diyo şaka gibi,

3. İmamoğlu gelsin artık bı zahmet,hükümeti zorlayacak muhalefet olsun ki hizmet etsinler

4. 3-4 ay öncesinden ne beri ne söylediysek o oldu.

İmamoğlu'nu aday yapsaydık da kaybetseydik derdik ki denedik olmadı. Giden de belediye olurdu. Onun da seçimi 9 ay sonra. 9 ay daha koltukta kalsın diye mi yapmadılar İmam'I aday?

Seçmeni ölüm ile sıtma arasında bıraktılar, birinden biri kazandı işte...

Beni bu sefer oy vermeye götüren tek şey ÜÖ'nün desteğini açıklaması oldu. ÜÖ masaya destek vermeseydi onu da yapmazdım.

5. bu saatten sonra hiçbir halt olmaz..
    Memento mori

6. Bu bebecani izliyorum eğer rte nin ekonomi bakanı olursa var ya. Yada cb yardımcısı

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Muhtemelen anketlerde beklendiği gibi RTE yüzde 52-53 KK yüzde 47.5-48 bitecek gibi..

Soğan da iyi bir mevkii kapar artık.
    Tahminlerim gibi bitiyor.

Bilimsel bir sonuç...

Yüzde 4 oy farkı ha deyince kapanamaz.

Bu millet ittifakının veya KK nın bir başarısızlığı değil.

Tersine KK artık CHP de liderliğini pekiştirdi.

Tesettürlü kadınlara, sakallı yaşlı dedelere bile meydanlarda oy toplattırdı.

Kaybeden İnce oldu. Artık ondan hiç bir bxk olmaz. 2. Baykal vakası olarak anılacak.

AKP seçmenlerini adaletsizliği, ekonomik krizi, pahalılığı, liyakatsizliği tercih ettikleri için kutlarım.

MHP seçmeni de milli togg larını alıp keyiflerine bakarlar artık. Bakalım MHP hükümette yer alacak mı?

Martta, Ankara ve İstanbul da Meral bacı yine kriz miriz geçirmezse yine CHP de kalır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    3-4 ay öncesinden ne beri ne söylediysek o oldu.

İmamoğlu'nu aday yapsaydık da kaybetseydik derdik ki denedik olmadı. Giden de belediye olurdu. Onun da seçimi 9 ay sonra. 9 ay daha koltukta kalsın diye mi yapmadılar İmam'I aday?

Seçmeni ölüm ile sıtma arasında bıraktılar, birinden biri kazandı işte...

Beni bu sefer oy vermeye götüren tek şey ÜÖ'nün desteğini açıklaması oldu. ÜÖ masaya destek vermeseydi onu da yapmazdım.
    cahilligini yine belli etme
    imamoglu aday olsaydı secime kısa bir süre kala cezası onaylanırdı

Sayfa 148/1003 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •