Originally Posted by tidebringer Bayrama kadar bir yalancı bahar havası eser mi acaba Rusya parayı istemezse neden olmasın? Dış güçler, sürekli para isteyen TR ye nasıl davranacaklar? Bilemiyoruz..
Originally Posted by Ayasofya 2005 Hadi inşallah girsinlerde ortalık Şenlensin girerse bizede girer araptürkistan .oluruz.
Originally Posted by ayhan53 O kadar medya saldırısına ve o kadar devlet imkanı kullanılmasına rağmen alınan oy fena değil. ulen nasıl kıvır kıvır kıvırdınız....Kemal abi beş vakte kadar istifa eder.....üzgünüm ama yapacak bir şey yok....
şakşakçı ekip toplanmış...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 ulen nasıl kıvır kıvır kıvırdınız....Kemal abi beş vakte kadar istifa eder.....üzgünüm ama yapacak bir şey yok.... Yürüyüşümüze, mücadelemize devam edeceğiz dedi ama!
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 ulen nasıl kıvır kıvır kıvırdınız....Kemal abi beş vakte kadar istifa eder.....üzgünüm ama yapacak bir şey yok.... Tokatlı bu son yal partisi. Beş yıl sonra a.k. partisi yal yerine başka bişi yer
Originally Posted by keremalkm Rusya parayı istemezse neden olmasın? Dış güçler, sürekli para isteyen TR ye nasıl davranacaklar? Bilemiyoruz.. Kanal İstanbul Arap parası için geliştirilen bir projedir. Sana bana yalı dairesi mi verecekler. 100 er milyon$ getiren şeyhe şıha satacaklar
Kk nin istifa edeceği söylentisi asparagas çıktı. 25 milyon oy aldım niye istifa edeyim demiş
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri