Sayfa 66/1005 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LI

1. Foks tv de çıkmış gazeteci seneye yerel seçimler de erken seçim olabilir bu ekonomi bitti diyor..adama gülerler yahu..bu kafayla hayatta kazanamaz muhalefet hayatta..öz eleştiri dahi yapamayan bir kör kitle var..kazanamasa şimdi kazanamazdı seneye niye kalsın ki..yiğidi öldür hakkını yeme bari der anadolu halkı..işte kılıçdar anadolu halkının ruhuna inemedi o güveni veremedi..ortaklarının bazıları pkk ya destek veren hdp olursa patetes soğan kazanmaz..terör kazanmaz..kılıçdarın en büyük yanlışı yanlış ortak seçmesiydi..milliyetçi oyları terk etti hdp uğruna..sonuç kaçınılmaz oldu..öyle 2 hafta kurt işareti yapmakla milliyetçi olunmuyor millet akıllı..aylar önce nerdeydin..??

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım ne tablosu o, ilk 10 a girmişiz. bize yakışan ilk üc olmalı
    Bu dış minnaklarda da hiç iş yok yahu, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat yapıştır ilk üçe dimi yani
    Bu ekonomist ve ışıldakla seneye korkarım ilk 5 i zorlarız..
    Aman ne önemi var ezan sysmaz bayrak inmez vatan bölünmez ayasofyada cami oldu zaten
    bir halt olacağı yok.

3. Son 10-15 sayfayı okuyunca seçim sonuçları gibi burada da değişen birşey yok.
    Memleketimiz için hayırlısı neyse o olsun.
    Borsa artı açar bence arada sopa bekleyenler var ama en basit kural belirsizlik bitti en azından.
    Muhaliflerin dayak yeme ihtimalinide açıkçası zor buluyorum.
    Koç vb ciddi eksi açarsa bence alınır , dönüp onlar dahi artı kapatabilir.

Maalesef önümüzdeki dönem içinde benzer enflasyon temalı ralli olası. Bir kaç gün kutlama sonra gerçekler.
    Sonrası kurla alakalı olacak , ben 4300 civarını dip olacağını oraların altında uzun süreli kalıcılığın mümkün olmayacağını düşünüyorum.
    Borsa ayrı ekonomi ayrı. İyi ekonomi bilenler maalesef hiç bir zaman iyi borsacı olamadılar.
    Hayırlısı olsun tekrar ülke için, bol kazançlar iyi haftalar.

4. Birde tabi Usd viopçular.
    Muhtemelen yine makasla onlara da gereken yapılır geçen sefer olduğu gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Yarın borsa ne olur?
    Kimse bilemez kişisel tahminim klasik veriye göre pozisyon düşünürsek dolar düşerse borsaya belki alım gelir.Belkide borsada yeni pozisyon için henüz erken eğer yeni ekonomi politikalar devreye girecek olursa onları beklemek değerlendirmek ona göre pozisyon almak daha mantıklı olur.Yeni destek direnç seviyeleri oluşacaktır onları takip etmek lazım.Şu anda sorunun gerçeğe yakın cevabı mümkün değil.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Çağrı deyince aldıydım koza var bende iyi bir artı yapabilü.

Ben kchol de de artı bekliyorum.

7. Viop %2 üzerinde artı açtı
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    %6 ile en iyi fışkıran ekgyo
    Another day in paradise

Sayfa 66/1005 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları