Sayfa 88/1005 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop LI

1. %3 artmayan hisse düşmüş sayılır, spekülatörler kendi hisselerini yükseltti bence.

Ekonomik program ve kabine beğenildi havası verilecek hisseler cuma bakanlar açıklanınca yükselebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Yan tahtalardan favorilerim,

TTRAK
    KORDS
    AKSA
    PARSN
    TKNSA
    GRSEL

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, Alıcı gelmeyince Garanti Yatırım malı çıkamayıp yarına bırakmış, BofA, İnfo ve Ak Yatırım kapanışa doğru mal aldı,
    Karanlık odada; Garanti BBVA 137M mal satmış ve en çokta thyao (77M) satttığı yazılmış ayrıca alım tarafında dağınık kurumlar varmış.

4. Serbestte doları tırpanlamışlar. İki seçimden sonra da aynısı oldu. Demekki döviz büroları biraz suni şişirmiş bu işi.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kıvırma burada yalan yanlış şeyler yazan sen olduğun için seni hedef alıyorum.
    burada algı yapıyorsunuz aynı zamanda özelden konuşup fırıldaklık peşindesin.
    bak birazdan buraya yapıştırıcam algı hikayeni EKONOMİST olan doları kuvvetli şirketleri bilmezmi
    geldin burada soruyorsun sabah akşam geçen hafta
    O gün sordum Bozkurt dayu ya...ne ilgi ekonomist olmayla... hazır varsa unuttuğumuz varsa hazırdan alalım dedim...
    Her şeye takılma...

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vakbn aldım 9,26 kapanışa kadar günlük ... kısmet ..
    + 15 kademe gitmis ama maalesef ekranda degildim.... kapanista kapatmayada elim gitmedi kaldi elde.

Ciner grubunu,
    Showtv, Bloomberg, haberturk

Cengiz inşaat ve Fuat tosyalı alıyormuş..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    + 15 kademe gitmis ama maalesef ekranda degildim.... kapanista kapatmayada elim gitmedi kaldi elde.
    VAKBN aldıktan sonra zincir emir baglasaydınız keşke ekran başında olmayınca iş yapıyor, 15 kademe den fazla gitmiş, 9.60 ı görmüş, kapanış 9.29 olmuş, yükselince satıp alış için kapanışı beklemek bu aralar en güzel trade yöntemi!

Sayfa 88/1005 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •