Sayfa 744/831 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,Yatırımcı İlişkileri Bölümünü telefonla arayarak bilgilenmek istediğim bazı konularla ilgili talebime mail yolu ile yapılan geri dönüşü sizlerle paylaşıyorum..Saygılarımla..

Bey merhaba,

GES Projemizle ilgili yakın zamanda bir KAP açıklaması yapılacak. Orada sorularınızın cevabını bulacaksınız. Manyas fabrika kapasite rakamları konusunda da bilgi istemiştiniz. Fakat bunları yatırımcılarımızla paylaşamayacağımızı bildirmek isterim.

Bilgilerinize, iyi günler.

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
    Sorduğunuz GES projesinin detaylarını verebilir misiniz? Fabrika çatısı için mi? @efe09

Fabrika kapasitesini yatırımcıya(ortağa) paylaşamayacağını belirtmek çok garip doğrusu. Neticede oldukça yüzeysel bir bilgi. Yatırımcılarla nelerin paylaşılıp nelerin paylaşılmayacağına dair bir standart var mı acaba?

Alıntı Originally Posted by Poizer Yazıyı Oku
    Sorduğunuz GES projesinin detaylarını verebilir misiniz? Fabrika çatısı için mi? @efe09

Fabrika kapasitesini yatırımcıya(ortağa) paylaşamayacağını belirtmek çok garip doğrusu. Neticede oldukça yüzeysel bir bilgi. Yatırımcılarla nelerin paylaşılıp nelerin paylaşılmayacağına dair bir standart var mı acaba?
    Sayın @Poizer, GES projeleri ile ilgili birkaç sorum olmuştu.Öncelikle,Torbalı Ges projesinin ne zaman biteceği ve son durumu hakkında bilgi almak istemiştim(üretim sezonu temmuz ayı gibi başlayacağından enerji gereksinimi için Ges projesinin devreye girmesi kar marjı üzerinde etkili olacaktır.) Ayrıca diğer fabrikalar için de Ges projelerinin durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadığını,örneğin Niğde Bor da kurulacak Dondurulmuş Gıda Fabrikası için de Ges in çok önemli olduğunu,enerjinin buradaki ihtiyacının önemini dile getirerek fabrika yapımının şu son aşamalarında Ges projesinin uygulanabiliyor olmasının çok büyük avantaj olacağını dile getirmiştim.Sorularım ve düşüncelerim kapsamlı olunca departmanlarla görüşüp size mail ile cevap verelim demişlerdi,1 hafta sonra da bu şekilde bir cevap gönderdiler..

3.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Sayın @Poizer, GES projeleri ile ilgili birkaç sorum olmuştu.Öncelikle,Torbalı Ges projesinin ne zaman biteceği ve son durumu hakkında bilgi almak istemiştim(üretim sezonu temmuz ayı gibi başlayacağından enerji gereksinimi için Ges projesinin devreye girmesi kar marjı üzerinde etkili olacaktır.) Ayrıca diğer fabrikalar için de Ges projelerinin durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadığını,örneğin Niğde Bor da kurulacak Dondurulmuş Gıda Fabrikası için de Ges in çok önemli olduğunu,enerjinin buradaki ihtiyacının önemini dile getirerek fabrika yapımının şu son aşamalarında Ges projesinin uygulanabiliyor olmasının çok büyük avantaj olacağını dile getirmiştim.Sorularım ve düşüncelerim kapsamlı olunca departmanlarla görüşüp size mail ile cevap verelim demişlerdi,1 hafta sonra da bu şekilde bir cevap gönderdiler..

Teşekkür ederim.

Siz çok örnek bir yatırımcısınız. Tebrikler.

https://www.tomatonews.com/en/northe...ne_2_1998.html

https://www.freshplaza.com/europe/ar...etable-yields/

7. Ortaklar, bu %200 bedelsiz sermaye artışına hala onay gelmedi ve tarih belli değil. Bu konuda duyumu olan varmı?

Kuraklıkla birlikte seller de İtalya daki tarla domatesi üretimini etkiliyor..

https://www.tomatonews.com/en/italy-...ll_2_2000.html

Sayfa 744/831 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •