Burda hatırlatma yapmam şart oldu
Kerem bey kardeşim bozkurtla alakalı ''ajan nic değiştiriyor '' filan ..takılıyorum sadece
üstüste oldu yanlış anlaşılmasın
Paladan, soranlaraaaa sormayanlaraaaa şarkısı bekliyorum... Seni çooook seviyorum çok, seviyorumm çokkkk palaaaa ;)
Onlar da çalıyor, onlar da ahlaksız, onlar da karı-kız peşinde.
Eee, islamcı geçinen, dinci sülükler de yapsın, normal yani. Arkadaş kimse kusura bakmasın, dinimi-inancımı kullanarak kimsenin bu haltları yemesine gönlüm razı gelmez. Elimden geliyorsa bizzat müdahale ederim, olmadı her mecrada yazarark-anlatarak mücadele ederim. Onu da yapamadım, beddua ederim, lanet ederim, iki cihanda da perişan olması için dua ederim.
Ha bunların hiç birini yapmadın, o zaman dilsiz şeytandan farkın yok. Haksızlıklar karşısında susan, hele dinini inancını sömürenler karşısında susan, her türlü laneti hak etmiştir benim gözümde.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
MEHMET ŞİMŞEK,gelirse NACİ zamanına mı döneceğiz?
O zaman biz bu b---ku niye yedik?
NACİ varken bile biz bu YÖNETİMde MAX. 2.30 doları görmüştük.Bence yabancı buralardan satış yapıyor...zaten takaslar da tüm zamanların en dibinde..
Bu momentum nereye kadar gider bilinmez ama gerçek bu...
sorun NACİ-MEHMET OLAYI değil...
Size bol şans
Bu arada MŞ nin aktif bir görece geleceğini sanmam(bakanlık vs). Gelirse bu gazla 5500 lere kadar çıkarız, yoksa 5000 ler bile zor geçilir. Bu hareket temelde doların rahat bırakılmasına dayanıyor bence. Yani ortodoks politikalara dönüş beklentisi. Bankalar ondan gidiyor. Ama bunun olma ihtimali çok çok az. Birilerine bedavadan para verip, birilerine %50-60 dan al diyecekler. Son döneminde, iyice kendi yandaşını ihya edip öyle gidecekler.
MB faizi %10 altında, piyasa faizi %40 larda olduğu müddetçe piyasa hiç bir şekilde normale dönmez.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
gundi geri dön...
herkes birbiriyle kavga ediyor bense öylece bakıyorumm...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri