Sayfa 134/1005 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop LI

1. Vadelide deli gibi dolar yükseliyor. Fiziki ile %62 fark oldu ben mi yanlışım var?

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vakbn kapanışa kadar tekrar almamak için kendimi zorluyorum resmen .. yeterli banka var portfoyde ama kamu bankası yok .. çok kararsızım ..
    vazgeçtim .. son saat çuvalda yokum. girmeyeceğim .. borsada fırsatlar hiç ama hiç bitmez hergün para dağıtılır der sevdiğim bir yazar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. türkiye erdoğan ailesi hanedanlığına dönüşmeyecek buna imkan yok

saygınlık ve itibarı kennedy ailesine dönüşebilecek ona ise olanak var.

adalet ,hukuk, eşitlik batı tipi demokrasi standartları talebi halkın azınlığın gündeminde olmadığı sürece devletin malını halk kendi parası olarak da göremez ve denetim yetkisini de asla muhalefe veremez

her tür politik söylemi kullanan iktidar sempatik adaylar sayesinde 50 sene daha ülkeyi yönetebilir muhafet ise antipatik adaylar sayeesinde yerel seçimlerden öteye asla geçemez bu oyunu ise tabii ki MİLLİYETÇİ oylar ve kürt kökenli oylar belirlemeye devam eder.

4. tamam pala güldük eğlendik daha fazla pokunu çıkarma hadi bakayım malları yerine koyacaz daha.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Haziran sonuna talep var, Kapalıçarşı ile eşitlenecek belki.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. topik harbiden komedi olmaya başladı
    ah gülben ah
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Ben olsam spotu non stop 10 bine kadar tararım. Zaten 5500 de malı teslim eder herkes.

Sayfa 134/1005 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •