Artan

1,40 13.82 15:13
55,00 10 15:13
267,50 9.99 15:09
38,14 9.98 15:13
27,34 9.98 13:55
Artan Hisseler

Azalan

43,74 -10 15:13
283,50 -10 15:10
45,36 -10 15:13
47,70 -10 15:10
79,40 -9.98 15:14
Azalan Hisseler

İşlem

10.641.181.650,26 15:14
6.826.192.084,40 15:14
6.721.899.937,75 15:14
6.053.733.371,85 15:13
5.655.537.526,30 15:14
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yanlış anlamayın ama hesap ekstresi bile anlamsız oluyor..mesela her gün işlem yapıyorum...Dün yapıştırsaydım +80 bin kar olurdu ama bu gün -60 bin zarar var ve yapıştırmam...

veya 2-3 hesabım var....Birinde haziran vade short girerim..diğerinde agustos vade long olurum...Bu gün size agustosu veririm...Tonlarca kar var...

Bu işin esasında en kesin çözümü anında şu kadar kontrat poz. aldım, demektir...ama bunu da kimse yapmaz ve biz de isteyemeyiz...Nazar olayı vs...

Burada işe yarayan teknik-temel analizlerdir...
    Yazıyoruz bazı alıcılar yazıyor..yazma diye ....poz yazmıyorum adam kriz geçirmesin....bak öncedinde Sanko da vardı hesap o hesapla asla viop yapmıyorum sadece ufak ufak hisse paranın büyük çoğunluğunu iki aracı kuruma taşıdım... orada hem hızlı hem imtiyaz tanıyorlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yazıyoruz bazı alıcılar yazıyor..yazma diye ....poz yazmıyorum adam kriz geçirmesin....bak öncedinde Sanko da vardı hesap o hesapla asla viop yapmıyorum sadece ufak ufak hisse paranın büyük çoğunluğunu iki aracı kuruma taşıdım... orada hem hızlı hem imtiyaz tanıyorlar....
    -Aracı kurumun hızlı-imtiyazlı olması ne demek?

Ben sankoda işlem yapıyorum.İşlemlerim anında gerçekleşiyor..Ama imtiyazın ve hızlı olmanın günde %4 para kazanmak ile ne çok isabetli viob oynamak ile alakası nedir,anlayamadım...

-Bu kadar dehşet bir düzenli kazanç için MLYON DOLARLIK ALGORTİMA VE PY ya yakın olmak lazım..bunu HIZ-İMTİYAZ(bunu hiç anlamadım) açıklamak imkansız...

17 yıldır viobdayım..yüzlerce arkadaş tanıdım..sistem-algortima vs..ama bu işten sürekli ekmek yiyen görmedim.Hissede kazanan çok gördüm..

poz. yazmak isteyen elbette yazar..ama fiyat poz. aldığı noktalara yakın ise anlamlı..Bir de kaç kontrat olduğu önemli...3-5 kontrata yazıp heyecan fırtınası estirmenin anlamı yok..BENİM DÜŞÜNCEM BU..

NEYSE YAHU...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    -Aracı kurumun hızlı-imtiyazlı olması ne demek?

Ben sankoda işlem yapıyorum.İşlemlerim anında gerçekleşiyor..Ama imtiyazın ve hızlı olmanın günde %4 para kazanmak ile ne çok isabetli viob oynamak ile alakası nedir,anlayamadım...

-Bu kadar dehşet bir düzenli kazanç için MLYON DOLARLIK ALGORTİMA VE PY ya yakın olmak lazım..bunu HIZ-İMTİYAZ(bunu hiç anlamadım) açıklamak imkansız...

poz. yazmak isteyen elbette yazar..ama fiyat poz. aldığı noktalara yakın ise anlamlı..Bir de kaç kontrat olduğu önemli...3-5 kontrata yazıp heyecan fırtınası estirmenin anlamı yok..
    Abka Trive'dan bahsediyor, tokatlı arkadaşım. Komisyon almıyor.
    Mesela sankoda ve trive aynı adet işlem yapmışım, hatta trive'de daha fazla yapmışım yarısı kadar komisyon gideri görünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sanko da vardı hesap o hesapla asla viop yapmıyorum sadece ufak ufak hisse ....
    sanko'daki hesabı uzun yıllar önce "alperen" isminde bir arkadaşla beraber açmıştık değil mi?

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sanko'daki hesabı uzun yıllar önce "alperen" isminde bir arkadaşla beraber açmıştık değil mi?
    Ben onunla açmıştım. Alperen'le istişareler...
    Ama onun dediklerini yapmadım. İlk önce sanal oynadım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •