Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hisse vadelilerde faiz %80 ve üzeri, GUBRF de %100 gözüküyor.

BearBull göndermiş gerçek durumu

Çok sakat bir durum.

Bak Ariston dayu kimseye bulaşmıyor.....yazıyor ve bırakıyor....Bazılarında haset tüm benliklerini kaplamış....bu arada selamlıyorum Ariton dayucuğumu da.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İslam inancına göre nazar yok.....idda ediyorum ve meydan okuyorum....Tabi sen belki ilk defa benden duyduğun için ittiraz da edecen....biliyorum.....Ama nazar konusunu KURAN ışığın da araştırmanı tavsiye ederim....
    Felak Suresi Türkçe Meali
    '' Yarattığı şeylerin şerrinden, - Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, - Ve düğümlere üfürüp büyü yapan üfürükçülerin şerrinden, - Ve kıskandığı vakit kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım!''

Büyü-nazar olayını tasvir etmiş.ve..Yaratıcı bu şekilde kendisine DUA etmemizi istiyor..

Doğrudan ayet yok..Ama bunu tasvir eden çok ayet var..Yeri değil ama Google hocaya sorsan bile sana her türlü açıklamayı yapar.

Yaşımız ilerledi..epey olay hatırlarım...ve NAZARA-NEGATİF enerji..kim ne diyorsa inanırım.Bana 30 lu yaşlarda sorsaydın ,yok derdim...Ama yaşadıklarım inanmamı sağladı.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İslam inancına göre nazar yok.....idda ediyorum ve meydan okuyorum....Tabi sen belki ilk defa benden duyduğun için ittiraz da edecen....biliyorum.....Ama nazar konusunu KURAN ışığın da araştırmanı tavsiye ederim....
    Kalem suresi 51.

"Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).”

Nazar Haktır Müslim
    Kaderi geçecek bir şey olsaydı nazar geçerdi Müslim

1 ayet 2 de hadis sunuyorum iddiana karşı.

İlahiyat saati

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. bozkurt 2 çizgi ile anlatayım patinaj var mı var ha bu şortçular içinmi long olan içinmi 16.00 la anlaşılacak alan daraldı.
    4890 altı sen kazanırsın şort olduğun için formasyon yukarı kırarsa long ve hisseciler kazanır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. kumarhanede de yapılmazki.
    Memento mori

7. ABD tahvilleri tekrar aşağı kırdı ama DXY yukarıda. Bence EUR/USD long için fırsat var. 1.05 in altı zor ama 1.10 çok rahat tekrar görülür

8. gök gürültüsü yagmur devam ankarada,mubarek ne yagıyor yaw,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •