Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    odaş niyetlenmiştim abi aslında ama .. kısmet olmadı grafiklere göre odaştan sonra ikinci planda bu vardı .. az az biriktirelim bakalım ..hayırlısı
    Ek olarak kasası dolar olan şirketlerden de eklemek lazım dolar belli bir yere kadar serbest bırakılacak bence 22 olur 24 olur bilemem oralara kadar gelecek sonra yeni bir program uretmek zorundalar kkm ellerinde patlayacak yoksa .

2. Bence vadelide likit olan YJBNK, AKBNK ve THYAO da arbitrajcılar girdi. aylık %6,6 faiz var gibi, vergi filan düşünce bir şey kalabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Tehlikeli olmaya başladı.
    Jakoben Laik kemalist biri gelirse reis için çok kolay olur..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    HDP ile dirsek teması yapamayacak/yapmaycak biri işlerine gelir ..tehlikesi orda

gördüler ki geçen yerel seçimde ve hatta bu seçimde bu birliktelik oylara pozitif yansıdı tutdu ..önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık

bay KemAL'İ üzecekler ..dokunulmazlık yok şu an onda

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu ayetlere baktığımızda arap dil edebiyatını iyi bilmek lazım....KURAN kureyş arapçası aksanı ile inmiş....Ayette geçen neredeyse gözleri ile devirirler...... mecaz anlamlıdır.....Gerçekte nazar anlamına gelmez....
    "Gerçekten Biz Onu, olur ki aklınızı kullanırsınız diye Arapça bir Kur’an kılıverdik."

1500 senedir arap dahil bir çok islam alimi gelip geçmişken siz mi çözüverdiniz bunun gizli manasını.
    Mecaz anlamı nedir peki?

En uygun aday kürtlere ve Muhafazakarlar a uzak hatta aşağılayan biri tercih edilir..
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    HDP ile dirsek teması yapamayacak/yapmaycak biri işlerine gelir ..tehlikesi orda

gördüler ki geçen yerel seçimde ve hatta bu seçimde bu birliktelik oylara pozitif yansıdı tutdu ..önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık

bay KemAL'İ üzecekler ..dokunulmazlık yok şu an onda
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence vadelide likit olan YJBNK, AKBNK ve THYAO da arbitrajcılar girdi. aylık %6,6 faiz var gibi, vergi filan düşünce bir şey kalabilir.
    tek tek hisselrde 70-80 ler var ama 30 hisse al 1 endex sat % 101 var aylık %8,5 gibi yapar.

bu arada komisyon ve alım satım arasındaki fark haricinde vergi yok.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    puhahhhahhah ..bu o değil bi dakkada tanırım

o şimdi paladan çarptıklarıyla yatmıştı kulak üstüne pala biraz daha sopalar mı diye bekliyodur

Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •