Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop LI

1. Henüz tam emin olamadığım bir komplo teorisine göre alfabetik olarak önde olan hisseler piyasa yönünü belli ediyor.

Yani bir an önce satacaksan önce "A" harfindeki hisselerden başlarsın, belki ondandır. Tersi de olabilir ama o daha zor, yine de gözlemlerimde yer alıyor.

Bunun dışında cahil kişiler 500 küsür hisseyi tek tek seçemiyor ilk akla gelen hisseyi alıyor (ve elinde ondan olduğu) için satıyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yabancı olmadan borsada kalıcı yükseliş mümkün değil ..

MŞ ısrarı dışarıya güven verme meselesi bunun içinde borsaya yabancı çekilmesi de var elbette ..yoksa MŞ nin temsil ettiği ekolun icraatları direk olarak borsaya yarayacak işlemler değil
    Memleketin marka değeri çok düştü. Bir yabancı olarak Bangladeş vs orada çok iyi bir ekonomist gelse benim için fark eder mi bilemiyorum. Hinti veya Pakistanlı için anlamlı olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt itini bağla bize çok havluyor graf okumayıda bilmiyor anlatılanıda
    biz ne olacağını yazıyoruz salak neler yazıyor.
    Bozkuş aşısı var mı oğlum. Sonra ısırır da kuduz oluruk o zaman suçlu sen oldursun. Tehlikeli ırk mi bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Borsada hatırı sayılır para kazanan İKİGÖZÜM ü saygı ile anıyorum.Yöntemi herkese örnek olmalı.Diplerden alır-değer yatırımcısı...kar edince de arsa alırdı.

İLTİFAT MARİFETE TABİDİR.

Bence trade işi sadece viobda anlamlıdır..Gerçi VİOBA hiç yaklaşmamak lazım o da ayrı konu...

Eğer batmadan kar edersek ve O HEDEF RAKAMA ulaşırsam ,VİOBU bırakmayanı eşşekler kovalasın...

Yılda en az bir kere bıst100 de orta vadeli(4-6 aylık) trent oluyor..O bile ihya eder.

5. "Lan gene seviypr Allah"

https://www.youtube.com/watch?v=cKmBO0zEV8w
    Mazhar Fuat Özkan - Anında Görüntü (Official Audio)

6. buda bir bakış açısı olsun dolar bazlı pıst 100 saatlik çalışırsa 2.30-31 formasyon hedefi .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. En güzel çözüm bence şu
    Endekis yükselişe geçtiğinde hisse almak ve değer yatırımcısı olmak.
    Endekis düşerken de vobcu olmak
    Nasıl fikir
    O zaman paraya para demeyiz ve fakirlikten kurtuluruz
    Yükselirken hisselerden kazanırız, düşerken de vobdan kazanırız. çifte kavrulmuş olur
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok bee işin aslı üüüle değil, hep cepten yiyoruz. Bizimkisi maksat dostlar alışverişte görsün hesabı
    Oynarkene oynarkene Tüp patladı gördünnü

vade sonu bence iyi bile kapadı,,

koç tatgd satacakmış ,ekmek çıkarmı dayı bize
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •