Sayfa 741/892 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    arap atı o sonradan acılır...
    Son 1 yılda KAP'a düşen backlog toplamı: 321.209.634 USD + 156.267.788 EURO + 278.746.696 TL

Bu rakamlara ihale birinicilikleri dahil değil. Kurun geldiği ve gideceği yeri üç aşağı beş yukarı tahminliyoruz.

Ortalam USD'yi 18 TL'den EURO'yu 19,5 TL'den hesaplasak 9 milyar TL ciro. Europower'dan Peak'den distribution apından gelen hariç. %20 net kar marjı olsa yıllık kar 1,8 milyar TL. Sermaye 460 mln TL. Hisse başı kar 4 TL civarı. Özsermaye 2,5 milyar TL. Yabancı peyderpey alımda.

Yazmıyoruz diye pozsiyonu kapattık zannetmeyin arkadaşlar. Dökülenler dökülmüştür. Endeks bağıl borcunu hızlıca ödeyebilecek kapasitesi var. 2-3 çeyrek daha görelim. Son dönemin eziyetini çekip sıkı sıkıya sarılanlar birkaç ay daha sabretsin derim ben.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Son 1 yılda KAP'a düşen backlog toplamı: 321.209.634 USD + 156.267.788 EURO + 278.746.696 TL

Bu rakamlara ihale birinicilikleri dahil değil. Kurun geldiği ve gideceği yeri üç aşağı beş yukarı tahminliyoruz.

Ortalam USD'yi 18 TL'den EURO'yu 19,5 TL'den hesaplasak 9 milyar TL ciro. Europower'dan Peak'den distribution apından gelen hariç. %20 net kar marjı olsa yıllık kar 1,8 milyar TL. Sermaye 460 mln TL. Hisse başı kar 4 TL civarı. Özsermaye 2,5 milyar TL. Yabancı peyderpey alımda.

Yazmıyoruz diye pozsiyonu kapattık zannetmeyin arkadaşlar. Dökülenler dökülmüştür. Endeks bağıl borcunu hızlıca ödeyebilecek kapasitesi var. 2-3 çeyrek daha görelim. Son dönemin eziyetini çekip sıkı sıkıya sarılanlar birkaç ay daha sabretsin derim ben.
    elinize saglik, guzel ozetlemissiniz
    potansiyel tabikide cok ama piyasa cok kotu , ulkede durum kotu daha dogrusu
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

3.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku

Aynı fikirdeyim.
    Ayağımı uzatıp çayımı içmeye devam ediyorum.
    Bu iş uzun soluklu olacak ve sonu güzel olacak diye düşünüyorum. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Her koyun kendi bacağından asılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Hayret Gesan gene %3-4 lerde takiliyor guzel demek ki firma iflas etmemis
    sadece bizleri surundurme derdinde imis
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Hayret Gesan gene %3-4 lerde takiliyor guzel demek ki firma iflas etmemis

Sunjunior bayilik işi uzadı biraz. Almanya yatırımından da bir haber yok. Bunlardan olumlu haber gelirse geçen seneki performansı kadar olmasa bile en az yarısını gösterebilir diye düşünüyorum.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    hayret gesan gene %3-4 lerde takiliyor guzel demek ki firma iflas etmemis
    sırtındaki kamburları attı o daldan dala konanlar hep sonunda üzülür...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku

Sunjunior bayilik işi uzadı biraz. Almanya yatırımından da bir haber yok. Bunlardan olumlu haber gelirse geçen seneki performansı kadar olmasa bile en az yarısını gösterebilir diye düşünüyorum.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    ALMANYADAKİ PANEL FABRİKASI HENUZ BAŞLAMAMIŞ SÜREÇ UZUYACAK GİBİ ...bİ FABRİKADA YIL SONU BİTECEK BENCE BÖYLE SERİ ÜRETİM YAPACAK ALT YAPIYI TAM OLUŞTURAMADILAR...ZAMANA İHTİYAC VAR...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Bulent Sumer GESAN sirketini ziyaret etmis, izlenimlerini paylasmis.

https://twitter.com/BlentSmer/status...87875198935041

Cok olumlu buldum, sirket yolunda basariyla devam ediyor.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 741/892 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •