Sayfa 114/342 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 905 - 912 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Yani bu yatırımcı elinde tuttuğu hisseyi ne için tuttuğunu bilmiyor al sat al sat hiç mi kıyas yapmaz hiç mi ne iş yaptığına bakmaz şu an ky elindeki hissenin değerini bilseydi alfasın yaptığını yapardık
    doğrudur bilmiyorlar..ama bu bilmeyenlerin malını bilenler topluyor...su akar yolunu bulur...bize düşen sabır ile beklemektir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bu aracı kurumlarda hepsi arada 20 30 tane kalbur üstü yatırımcıya birlikte hareket ediyor bir birlerine sürekli haber veriyorlar şu kadarı döküldü bende şu var kredili sende ne var gibi hepsi aynı klavyeden işlem giriyor sanki Bi tane aracı kurum araya girip hop demez mi tabi küçük kurumlarda hadlerini göre hareket ediyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Sn keko sizi yaklaşık 4 sene önce bagfs ta tanıdım.sonra eggub ve jantsada yazılarınızı okudum.gesanda olduğunuzu geç farkettim.Bana nasip olmadı.Burada olduğunuzu görünce bende şirketi araştırdım.Banada Europower gesan iştiraki olduğundan cazip gelmişti.Fakat sizin cw ile alakalı düşünceleriniz bencede çok olumludur.Ben cw den 3.çeyrek zamanında sizin bahsettiğiniz atakları bekliyorum.

4. çok şükür arkadaşlar endeksin %1,30 düştüğü ve bir çok baba hissenin eksili olduğu bir günde az da olsa artılı kapatmayı başardık..her zaman şükretmek lazım arkadaşlar...unutulmamalıdır ki aza razı olmayan çoktan mahrum kalır.. böyle bir piyasada yeşil kalması güven tazeler...yeni yatırımcıların ilgisini de çeker...gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by ati22 Yazıyı Oku
    Sn keko sizi yaklaşık 4 sene önce bagfs ta tanıdım.sonra eggub ve jantsada yazılarınızı okudum.gesanda olduğunuzu geç farkettim.Bana nasip olmadı.Burada olduğunuzu görünce bende şirketi araştırdım.Banada Europower gesan iştiraki olduğundan cazip gelmişti.Fakat sizin cw ile alakalı düşünceleriniz bencede çok olumludur.Ben cw den 3.çeyrek zamanında sizin bahsettiğiniz atakları bekliyorum.
    arzdan gelen nakiti de güzel kullandığında cirosu ve net kar marjı da artacak..buda bilançoların gittikçe iyileşmesini sağlayacak...

6. Şimdi Eupwr in iş ihale toplam attığı kaplara baktım üst üste topladım 29 milyon usd civarı biz o kapı neredeyse tek seferde attık doğru adres cw enerji bencede sabır bu arada yatırımcıların 4/5 civarı döküldü bence
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sabah güzel bi silkeledi, panik satanlar "düzeltme yapsın alırım" moduna girdi..

Sayfa 114/342 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •