Konuyu uzatmak istemezdim ama emek verip grafik atmýþsýn. Baþa döneyim. Ben koç grubu iyidir Ülker kötüdür demedim. Eðer þirketin gerçek satýþ deðeri ile halka açýklanan satýþ deðeri farklý olacaksa bunu tek baþýna yapamazsýn. Alýcýnýn da bu hileye rýza göstermesi gerekir ki bunu yapmaya en müsait olaný adý geçen muhtemel alýcýlar içinde Ülker olur.
Koç grubu þirketlerinin geçmiþteki kötü performansý Ülkerin son 4 yýldaki rezaletine mazeret olamaz. Sen katýlsan da katýlmasan da önem gýdanýn defter deðerinin 10 katýndan yüksek bir fiyata yýldýz holding tarafýndan Ülker'e satýldýðý bir gerçek. Bunu Ülker sayfasýndaki eski üyelere sorabilirsin.
Son olarak; ister TL bazýnda grafik bak ister dolar, istersen dinar, hiç bir hisse 5 kat 10 kat düþemez. En fazla sirket batar, tahtasý kapatýlýr, kaybýn yüzde 100 olur. Ama 10 bin yatýrdýn, hisse aldin, þirket iflas etti. 'bu þirketin borcu vardý. 90 bin daha vereceksin' demezler. En azýndan ben böyle bir þey duymadým. Senin attýðýn grafiklerde de böyle birþey yok.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri