Sayfa 216/1005 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    1834 den gununuze gold grafiği

Sel abi bence en ideal en fazla 30 yıllık grafikisine bakılmalı bir enstrümana yatırım yapılacaksa, neden dersen
    Bir insanın ortalama ömrü 70 sene desek, bunun ilk 20 senesi okumayla geçtiği için para piyasalarından bi haber olarak tozpembe bir hayat yaşar, en erken bu piyasalara ortalama 20 yaşında bulaşsa en fazla 50 senelik yatırım yapar,finansal özgürlüğünü kazanması için 30 sene birikim yapsa 50 yaşında para piyasalarındam emekli olur dersek son 20 yıl rahat yaşar.. Yani bir insan için 30 yıl yatırım için geçen süre
    Trade edeyim parayı daha çabuk katlarım diye düşünürse ayvayı yer. Benim gibi fakir kalır
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Takasbank %29 mu gerçekten?
    Bu doğru mu?

Öyle demen.
    Boşta o kadar selefi örgüt var savaşmak için bölge arıyorlar..
    Selefi şia savaşı uygun olur.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    oradan çok bişey bekleme bulut dostum. İran talibanı bir kaşık suda boğar. bence daha önemli gelişme Azerbeycan İsrail yakınlaşması İrana karşı
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sel abi bence en ideal en fazla 30 yıllık grafikisine bakılmalı bir enstrümana yatırım yapılacaksa, neden dersen
    Bir insanın ortalama ömrü 70 sene desek, bunun ilk 20 senesi okumayla geçtiği için para piyasalarından bi haber olarak tozpembe bir hayat yaşar, en erken bu piyasalara ortalama 20 yaşında bulaşsa en fazla 50 senelik yatırım yapar,finansal özgürlüğünü kazanması için 30 sene birikim yapsa 50 yaşında para piyasalarındam emekli olur dersek son 20 yıl rahat yaşar.. Yani bir insan için 30 yıl yatırım için geçen süre
    Trade edeyim parayı daha çabuk katlarım diye düşünürse ayvayı yer. Benim gibi fakir kalır
    200 ylıdır altın kazanmış abi .. değerine değer katmış .. haklısın o ölçek bizi aşar .. rallide olmuyor zaten bugün son yarım saat bakalım kısmet .. ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben de 2016 dan gram altın var.
    120 ye aldıydım şimdi 1320 tl

pek de bir fark yok
    uzun vadede hepimiz aynı fakir çizgide buluşuyoz.
    Fakirliğin gözü kör olsun, kurtuluş yok, ülkedeki enflasyon belimizi büktü, herşeyin fiyatı daha çok katlıyor
    Sene 2015 aldığım araba 47bin
    Sene 2023 aynı araba 750bin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu doğru mu?

Doğru

7. Lancome, Loreal, Maybelline aynı firmanın kademeli ürünleriymiş, yeni ve pahalı ürünler önce Lancome, sonra Loreal sonra Maybelline olarak sınılıyormuş.

Kriz dönemlerinde kozmetik tüketimi artıyor deniyordu,

Türkiye'de bu dönem marketlerdeki private label ürünlere kaymış. İnsanlar pandemide denemiş memnun kalınca devam etmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. EURUSD 1,10
    GOLD 2000

hedeflerim kısa vadeli

Sayfa 216/1005 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •