Sayfa 253/1005 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop LI

1. Yavuz
    @yavuzwe
    Merkez Bankasının başına Prof. Dr. Hafize Gaye Erkan geliyor

İstanbul Erkek Lisesini 2. bitirdi
    Türkiye 26. Olarak girdiği Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bölümünü de 1. bitirdi
    ABD Princeton Üniversitesinde Finans Mühendisliği doktorası yaptı Princeton tarihinde doktorayı bir yılda tamamlayan ilk öğrenci oldu
    ABD’nin en genç finans profesörü unvanını aldı
    Goldman Sachs'ta iş hayatına başladı
    Ardından First Republic Bankası’nın Başkanı, eş CEO’su ve Yönetim Kurulu üyesi oldu. ABD’deki finans kuruluşla*rı arasında en genç CEO olmayı başardı

Şimdi ise Türkiye Merkez Bankası Başkanı olacak
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Anladım yukarıdan satınca alt fiyattan almak çok daha kolay oluyor aynı hatayı bende çok yapıyorum, düşüşte erken aldığımı düşünüyorum ama umarım sizin için hata olmaz bu sefer!
    Evet tradede en büyük hata acele etmek, gevşedimi iş bitiyor, devamı gelme olasılığı yükseliyor. düşüş devam edincede malı yukardan almış oluyorsun, yine zarar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    PASTA-alanlar-satanlar, PARA GİRİŞİ,takaslar-AKTİF ALIM SATIMLAR vs....Bunların hiç bir anlamı yok...

Defalarca bunları denedim ve günlerce not aldım..SONUÇ: Bir halta yaramaz...

Bir verinin etkileyici olduğunu ispatlamak için uzun süreli takip etmek lazım..Bunu defalarca yaptım...Boşuna yorulmayın...

Mesela çar-perşembe paraçıkışı çok fazlaydı..Normalde piyasanın düşmesi lazımdı...bakın %3 yukarıdan sattığını alıyor..
    İstatistik tutmadım ama çarşamba günleri para çıkışı daha fazla olur, 10 günde para girişi 2-3 defa olursa, para çıkışı 8-7 arası olur, sizin yazdığınız çarşamba perşembe o 2-3 güne rast gelmiş olabilir! bazen piyasa yapıcı herkesin satış beklediği çarşamba günü sert alarak piyasayı ters köşede de bırakabiliyor!

4. Akıl mantık güçlü olunca ters iş yaptırmak çok zor olur bence.

Kadınlar daha akıllı oluyor.

https://www.linkedin.com/in/hafize-gaye-erkan/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. pırasa tarlasına ilk defa girmiş birinin başına gelebilecek en büyük felaket iyi para kazanmasıdır.
    Daha büyük bir felaket ise ikinci hareketinde de para kazanmasıdır.
    O kişinin sonunu getiren olay ise, üçüncü hareketinde de kar elde etmesidir!
    Rahmetli yaşar erdinç böyle demiş

6.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Benide ons shortlayanlar gurubuna yazin
    sn. rebelyus. xauusd net bearishim sahsen naçizane.. dun 200 yiilik grafigini gondermistim dalga anliizde var takip ettigim.. herseyin bir sonu vardir ... dusus kacinilmaz bence... xautry veya gram altin bilemem...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet tradede en büyük hata acele etmek, gevşedimi iş bitiyor, devamı gelme olasılığı yükseliyor. düşüş devam edincede malı yukardan almış oluyorsun, yine zarar
    Ben bu şekilde düşüşte erkenden çok mal aldım ama düşüşün düşüşü var, nokta atışı yapmak mümkün değil! yine de acele etmemek en iyisi! tahta yapıcı sert yukarı sürüyor ve sonrasında gelene malı yediriyor, sert yukarı giden tahtanın her kademeden alıcısı olur!

Yarın Erdoğan'ın 21:00 da kalbineyi açıklayacak muhtemelen...

Sayfa 253/1005 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •