Sayfa 263/1005 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sermayen kadar oynayınca heyecan olmuyor, rahat rahat başka işler ile uğraşıyorsun arada rakamlar ne olmuş diye bakıyorsun.

Kredi kullanımı ile kaldıracı artırdıkça heyecan geliyor. Muhtemelen aynı düşünenler aynı anda krediye yüklenince seans çok hareketli oluyor ve hacim de artıyor.
    sermayen kadar oynayıp eşanlı olarak heyecan da duymak istiyorsan bunun için, yükümlülük getirmeyen ve azami kaybının riskinin önceden belli olduğu, asimetrik getiri beklentisi ile trade yapmak rasyonel bir seçenek. asimetrik getiri hangi enstrümanlar ile sağlanır, biliyorsundur.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bugünlerde ABD borsaları için sert düşüş üzerine Kendi medyaların da çok yazılar yazılıyor....
    Bana göre hisse toplama için yapılıyor....Kriz göstere göstere gelmez....
    Kayda geçsin....
    Elbette dediğiniz doğru olabilir...Piyasalarda herkes kendince haklıdır.ARGUMANLARI VARDIR.Kimse ile iddialaşmam..

Orhan BABA gibi:SEN DE HAKLISIN...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir'az bir'az duman
    o benim işte

kerem misali yanan
    o benim işte

bir ara istanbul'a yolumuz düşerse
    asmalı cavit'e gitmeli
    masada 6 arkadaş
    ortada karışık
    mevsimsel fikirler
    onları da mezeden say
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Şimdi faiz artırıyoruz derlerse sormazlar mı adama "Ağam biz bu .oku neden yedik?"
    Bir inat yüzünden 1TL olan dolar 20TL oldu, faiz sebep enflasyon sonuçtu, öyle değilmiymiş diyecekler? Yine mi kandırıldınız? Hani ekonomisttiniz?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Aday TCMB, Önemli biri..
    First Rep. Bank batmadan ayrılmış, karizmayı korumuştu..

Dedikodu çok, [emoji846]

Azledilemez, affı istenemez biridir, umarım

(NAS konusunda ne biliyor, bilmiyoruz..
    Yakında öğrenir)
    Son düzenleme : keremalkm; 02-06-2023 saat: 20:20.

6. Kadın en son uzun vadeli düşük faizli gayrimenkul fonlama vs konusunda uzmanlaşmış.

İlerisinin Tansu Çiller'i ilan ediyorum. Çok konuşup bir şey dememeyi bilmek üstadlık seviyesinde yetenek gerektirir. Tabi ben de anlamamış olabilirim.

Babası makina mühendisi annesi matematik öğretmeniymiş. 1982'de İstanbul'da doğmuş. Muhtemelen iki akıllı kişi ortak proje olarak çocuklarının en iyi şekilde yetişmesini hedef koymuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=ATYPS_W7oqQ
    Erkan Says It Was Right Time to Leave First Republic
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. >>>>>>>>>>>
    https://sarigolgundem.com/biyografi/...k-kizi-kimdir/

Hafize Gaye Erkan’ın Aile Hayatı ?

Hafize Gaye Erkan’ın anne ve babası kimdir sorusu araştırılmaktadır. Erkan’ın ailesinin Malatya kökenli olduğu ve İstanbul’a göç ettikleri bilinmektedir. Erkan’ın amcasının oğlu Hüsnü Doğan ise eski devlet bakanlarından Yusuf Bozkurt Özal’ın yeğenidir. Erkan’ın evlilik hayatı hakkında bir bilgiye rastlanmamıştır, bu nedenle bekar olduğu düşünülmektedir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

VİOP30 günlük de masanın kaybedeni Garanti Yatırım almış, Spot da yüklü mal alan BofA burada satmış, TEB longların birazını kapamış, İs Yatırım da shortların birazını kapamış, Bakalım pazartesi ''beklenti gerçekleşince satılır'' iş yapacak mı!

Sayfa 263/1005 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •