Gün içi gübre ile ilgili gönderi oldu. Şahsen ben 2 tur atarken 1 tura çektim. Eskiden 1 tur atanlar ise bu sene atmamayı seçenler de oldu.
Eğer ciro düşüklüğü görüyorsanız sebep bu.
Ha güzel teşvik gelir atan artar.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Beklenti bitse de , seçim baskısı borsanın üzerinde yük olmaktan çıkacaktır.Yukarı yönlü ivme biraz da devam edebilir.Önümüzdeki günlerde faiz-enflasyon sonuç ilişkileri gündeme gelebilir.5 bin puanın üzerinde kalıp kalmayacağımız Mehmet Şimşeğin açıklamalarına paralel şekillenecektir.5 bin puan üzeri primsiz ucuz kalmış beta katsayısı yüksek hisseler radar alanımıza girecektir.Her şey herkesin gönlüne göre olsun.
![]()
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Bence ptesi bi kutlama yapılır konfetiler atılır, yuppyi yuppyi eller havaya modu, salı günü zopa çarşamba bi fışkırtma denemesi ile perşembe sakin yatay bir piyasa ile haftayı 5bin üstü kapatırlar diye düşünüyorum.
Sonra ki haftanın analezini de hahtaya pazar akşamı değerlendiririz... Bu haftaki senaryom tutarsa bakalım
Hamdım Piştim Yandım
Bu gece şahabı da şaparsak çifte kavrulmuş olur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yeni kabine açıklandı borsa düştü, piyasa yeni kabineyi beğenmedi dedirtmezler heralde ilk günden zopa mantıklı gelmiyor bana ama salı sallanır derler, beklenti gerçekleşti satışları olursa salı olur olmazsa ekime o da olmazsa kasıma
Ptesi takip edilecek asıl enstrüman yeşil soğan,,, bakalım kabineyi beğenmiş mi![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri