Sayfa 697/2404 İlkİlk ... 19759764768769569669769869970774779711971697 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    hoş geldin üstad
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    oooy canımın içi ..hoş geldin ..sefalar getirdin
    Sağ ol mojetbit hocam
    Hoş buldum Mert abim.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    son akşam üstü bi hisse yazdım maliyet vs die sakın ola yanlış anlaşılmasın bana pazar işi dümen işi uymaz hissetiğim yeride terk ederim zaten kendim aldım yazdım siz vop çunuz die yazdım yoksa asla yazmam.. yıllardır sacronun topiğinde şunu aldım bunu sattım gibi yorumum yoktur çünkü ky çok takılıyo oraya brinin ahını almak istemem bida banga harici yazmam zaten
    Benim yanımdayken rahat ol ...Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

3. Bugün u30 xbank ve dji aynı barları oluşturdular. (dji açılınca)
    Xbank ve dji kontratlar için takip edilmeli u30 endeks beni terste bıraktı fakat xbank long devam ediyordu ben 30 kontratı alıyorum deyip short oldum işte bundan sonra tüm barlar aynı oldu.. Dji yıkılmadan işimiz zor gibi saatlikte pztesi dji kırmızı inşallah.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4. bişi sorcam varant almak için yine bankaya gitmek lazım mı?
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5. iş yatırımdan netten hesap açılabiliyormu ?
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6.  Alıntı Originally Posted by polatalemdar Yazıyı Oku
    Sağolun hocam inşallah görür

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Eyvallah ..usas hızlı gitti ama gün sonu geri geldi ..umarım ki gereken yapılmıştır

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Moral bir anlık yerine gelmişken yazayım dedim yoksa kayıp çıkana kadar kendime hayrım yok başkası okusun istemiyorum.
    Dün bankadan son krediyi çektim mecburdum ve bugün çekilenin yarısı uçtu...
    Gün içi 12:30 gibi kardayken işyerinde biraz uyku bu günü mahvetti.. Batiş günüyle aynı oldu full kontrat terste kaldım ve 2 kontrat komisyon... Neyse ki bimeks hediye çeki göndermiş aracı kurum 100 tl
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Pazartesi pala donumdaki gizli cepteki kefen paramı da alsın da toplam zarar poz yazıp yolumuza devam ederiz inşallah. Allah büyüktür
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Bugün u30 xbank ve dji aynı barları oluşturdular. (dji açılınca)
    Xbank ve dji kontratlar için takip edilmeli u30 endeks beni terste bıraktı fakat xbank long devam ediyordu ben 30 kontratı alıyorum deyip short oldum işte bundan sonra tüm barlar aynı oldu.. Dji yıkılmadan işimiz zor gibi saatlikte pztesi dji kırmızı inşallah.

ÜST ÜSTE YANLIŞ YAPTIK HEP BERABER ...bi kere 5 günlük EMA nın bile altına gelmeyen vob da şort olduk ..ikincisi ilk poz ters oldu mu genelde devamı gelir ..hadi birinci tamaM ..2...3. ehh 4. ve 5. ne

Mantıklı olan zamanında stop koymaktı.

ALLAH büyüktür tabii ki ve fakat her şey kısmettir ..demek ki kısmetimiz bu kadarmış.Umarım ki bundan sonrası iyi olur bizler için İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Eyvallah ..usas hızlı gitti ama gün sonu geri geldi ..umarım ki gereken yapılmıştır

Sevgiler
    Usas 51 den vedalaştık hocam sıra karsan da

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 697/2404 İlkİlk ... 19759764768769569669769869970774779711971697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •