Sayfa 314/1005 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    En haybeye dayağı Akbank yemişti, diğerleri baya toparladı bu biraz güdük kaldı
    Güler Sabancı'nın oradaki kadını alıp başkasını ataması lazım. Siyasi mesajlar attı bizi de yaktı.

Levend Barabaros Camiisinde de cüzdan uutma, kartvizit düşürme vs olayları başlayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    rica ediyoruz artık didişmeyi sonlandırın ...

Herkes Mehmet Şimşek gelişinin hangi şirkete yarayacağını kime selam verdiğini vs araştırıyor.
    bizde yoğunlaşıp bulalım doğru yatırım yapmış olalım.
    Mehmet Şimşek'ten bağımsız olarak, kur eğer adil fiyatına doğru gidecekse, üretimi azalmamış ihracat firmalarına yatırımcı olmak para kazandırır bence.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Niye kavga çıktı ki şindik durduk yere, enteresan
    Kavga ede ede düşürcekler endekisi, hayret bişii ya
    Big big abinin gelip dikşın dikşın lönk ilen bağım kalmamıştır yazısını gören var mı, yoksa devam
    Yaw secbul reise de malzeme olmak ne bilem insan düşmeye görsün...

Sasa 335 milyar olmuş piyasa değeri , hala Spk dan ses yok , dediğim çıktı inanılmaz rüşvetler alıyo Spk çalışanları...

5.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Yaw secbul reise de malzeme olmak ne bilem insan düşmeye görsün...
    Secbul bugün için pozda olanlar tırnaklarını yer dediydi, bizimkiler birbirini yiyor.
    Adam yine bildi, buda bi başka tırnak yeme çeşidi olsa gerek
    Hamdım Piştim Yandım

6. TUPRS ve SISE BIST30 için önemli belki politikanın belli olması bekleniyor ya da orayı muhalefet yükseltsin deniyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. MB kuru ile serbest piyasa kuru eşitlenmiş durumda.En azından 2 li kur tehlikesi ortadan kalktı diyebilir miyiz.?

8. Aslında hareketin devamı için 1 hafta buralarda yatay takılsa da Viop aşağıdaki gapi kapatsa daha iyi olur. Biraz hızlı koştuk

Sayfa 314/1005 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •