Sayfa 136/342 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Şimdi buradan hacimsiz Bi tavan çekerse hacmi tavan fiyattan yaparsa tüm teknikçileri avlamış mı olur
    Dostum inan ben hisselerin tekniklerini de endeksin tekniğini de hiç takip etmiyorum...eğer hisseler tamamen tekniğe göre hareket etmiş olsalarda şimdi borsada para babaları teknikçiler olmuş olacaktı...ama bu gün baktığımızda tam tersi en az kazananlar teknikçilerdir ve de tradecilerdir...

benim arkadaş iyi bir teknikçi değildir acemi de sayılır...kendince öyle dedi...gerçeği nedir bilmiyorum...ama teknik ne derse desin benim fikrim değişmez...ben biraz da temel açıdan bakıyorum...hissenin ikinci çeyrek bilançosunu görmek istiyorum...sektör büyüyor mu ?? büyüyor...şirketin işleri tıkırında mı ?? tıkırında...gerisine de karışmıyorum...buraları beni kesmiyor doğrusu....ben tutmaya devam ediyorum...sizlere karışmıyorum arkadaşlar...her koyun kendi bacağında asılır..vereceğiniz kararların sonuçları da size ait olacaktır...eğer doğru karar vermişseniz piyasa sizi kar ile ödüllendirecektir...yok yanlış karar vermişseniz de ya zarar ile yada daha az kar vererek sizi cezalandıracaktır... ben kimseye al ,tut veya sat tavsiyesi vermem...karar tamamen sizindir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn keko şu senin teknikçi arkadaşına Bi söylesene şu aztek e Bi baksın taknik ne diyor
    dostum bu arkadaşım öyle çok iyi bir teknikçi de değildir...kendince öyle diyor...cwenedeki maliyeti 144,40 idi..benim ise 109,60....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. Lazer kesim diyor ya bazı firmalarda terzi gibi elle kesiyorlar her Makina ın başında iki kişi duruyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. bu aralar güzel bir kapa ihtiyaç var...vaktinde vede güzel bir miktarlı kap bizi 200 ile tanıştırabilir diye düşünüyorum...kap gelmez ise de bu hafta sonuna kadar 180 lerin üzerine çıkabilirsek iyi olur..

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Lazer kesim diyor ya bazı firmalarda terzi gibi elle kesiyorlar her Makina ın başında iki kişi duruyor
    doğrudur...buda maliyetleri artırıyor...cwene teknlojik üretim yaptığı için verimliliği yüksektir..verimlilik de net kar marjını artıran bir faktördür...

7. Bu firmada her kenarı ayrı bir lazer kesiyor dörtlü lazer kesim aynı anda çok iyi Bi üretim var patron video gönderdikçe hayran kalıyorum

8. Aranızda endüstri mühendisi varsa fabrikanın üretim aşamalarının Bi analizini yaparsa seviniriz birde rakip firmalarınkini kıyaslarsanız daha çok seviniriz şöyle kollanılan otomasyon robotlarının markalarından başlasın

Sayfa 136/342 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •