Sayfa 147/342 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 174,40 ın şu dakika itibari ile...sektörün gülü... %3 primli...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Vbtyz sayfasında Bi grafik atmıştım gördün mü onu
    hayır dostum...ne zaman atmıştın ki ?? son bir kaç gündür o sayfaya bakmıyordum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. tahtacı ağamız bayrağı ben istediğimde kırdırırım öyle kapla falan kıramazsınız deyip 172 den 164,6 ya kadar düzeltme yapıp sonrasında tertemiz kırdı bakalım hedefe götürecekmi bizi bayrak minimum 18 TL marjlı bir bayrak
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. 20 küsür lü sayfalarda ben onu 14 civarı almıştım galiba daha düşükte olabilir sonra 30 31 civarı sattım Bi daha 22 lerde aldım 29 larda neyse iki üç kere trade ettim sonra bu 30 üstü çıkışı bekleyememiştim grafikte o zamanlara denk gelmişti neyse sayfayı daha fazla kirletmeyeyim geçen ben kazançkapısı a çıkışmıştım bu yüzden
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. Sn keko Sayfa 70 miş Bi bak

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn keko Sayfa 70 miş Bi bak
    dostum inan ben tekniğe hiç bakmıyorum..vbtyz eninde sonunda çıkacak...düşük sermayeli ,düşük halka açıklığı ve sürekli büyümesi ayrıca bedelsiz potansiyeli ile...sıkıntı yapmıyorum...tek hissede değilim o yüzden de yeterince sabrım var...bende bir kaç bin lot varken onlarda milyon lotlar var...gerisini de onlar düşünsün...geçmişte onda %15 kara geçmeme rağmen satmamıştım...o miktar kara razı olmamıştım... bakalım onda da bilançolar gelsin...

7. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Güzel baskı kurmuşlar tek kaleye çevirmişler ama bofa sahneye çıkarsaaaa

Sayfa 147/342 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •