Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Ee hani enflasyon hiç düşmeyecek vs vs deniyordu TÜİK baya iyi halletti bu sefer bakın düşüyor işte

Kalorifer yakılmayan mayıs ayında 100 liralık doğalgaz faturası gelmedi diye enflasyon % 0 çıktı hahaha

Memura asgariye vs tabloda görünen sahte enflasyondan daha yüksek ve makyajlı ilave zam yapmak için planlanan bir tiyatro milleti kandırmak için

6 aylık sahte enflasyon 20 çıkar temmuz başında
    Bunlar gider ben 30 zam yapıyorum der herkes helal olsun der alkışlar
    Halbuki 6 aylık gerçek enflasyon 50 dir
    Son düzenleme : Mombasa kampala; 06-06-2023 saat: 15:32.

2.  Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    cahil insan ,sen daha Boğaziçi üni nedir ,kim kurmuştur neyin devamıdır haberin yok.Benim Ecevitin ne mezunu olduğunu bilmeme
    ihtimalim var mı?! sizin dünyadan haberiniz yok.
    Ecevit Karaoğlan olurken güzel bir hikaye yaratmış olsa da Kıbrıs Harekatından sonra dahi seçilememiştir.
    Son döneminde Fetöyü sevimli gösterip devletin iyice içine yerleşmesine yol açan da odur. Necdet Sezer anayassa kitapçığını boşuna atmadı .Adalet bakanı Hikmet Sami Türk iken cezaevi olaylarındaki tutumları kifayetsizliği de ortadadır.
    Romantik hikayelere iyi inanmışsınız.
    kara cahil benim yeğen robert mezunu bir gün bile duymadım ben boğaziçiliyim dediğini.

adamlar 1971'de bağımsız bir üniversite kurulmasına öncülük etmişler, kalkıp 1940'larda mezun olan eceviti boğaziçili yapıyorsun. erdoğan'ın ben marmara ünv. mezunuyum demesi gibi bir şey, bizim fakülte dağa kaçtı onu da marmara ünv. içti sonuçta o tarihte kurulmamış olsa da ben marmaralıyım, ay sokayım akıl yürütmene..

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir İngiltere’den diğeri Amerika’dan gelince ben kıllandım biraz.
    Zamanında Kemal Derviş de Amerika’dan gelmişti ve IMF programı uygulanmıştı.
    Şimdi acaba Resmi olarak açıklanmasa da bu gelen ekip Imf programı mı devreye sokacak.
    Kıllanılacak bir durum yok
    nebati Urfa viranşehir den geldi de ne oldu.
    şahap da bayburt fatihi
    dağların aslanıydı.

yerli milli bunlar işte.

bunların verdiği zararı yunan gavuru vermezdi.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 06-06-2023 saat: 16:07.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. şimşir tarağa sormuşlar.
    faizi ne kadar artıracağız diye...

Şimşir den cevap gittiği yere kadar
    yoksa ben yokum demiş.

Alın buradan yakın şimdi.
    Adam bakanlığı teslim aldı.
    İlk açıklama başka bir yol yok demesi.

Doların yukarı yönlü hareketini bir seviyede durduracaklar mecburlar.
    politika faizi için 25 rakamı konuşuluyor.
    bu rakam yetersiz kalacaktır.
    ilerki zamanlarda
    politika faizini daha da yukarı yapacaklarını düşünüyorum.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    şimşir tarağa sormuşlar.
    faizi ne kadar artıracağız diye...

Şimşir den cevap gittiği yere kadar
    yoksa ben yokum demiş.

Alın buradan yakın şimdi.
    Adam bakanlığı teslim aldı.
    İlk açıklama başka bir yol yok demesi.

Doların yukarı yönlü hareketini bir seviyede durduracaklar mecburlar.
    politika faizi için 25 rakamı konuşuluyor.
    bu rakam yetersiz kalacaktır.
    ilerki zamanlarda
    politika faizini daha da yukarı yapacaklarını düşünüyorum.
    G.s faizi......

6. Dun bugun DDKKM oran alan yada yapan varmi , Oranlar ne DDKKM de ?
    suan sanirim en iyi deniz in var $ icin 12 oran
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    O vakit neden ABD den o bayan gelecek .cumhurbaskani ile görüşecek ...olurda MB baskani olup faiz arttirmayacaksa ..zaten Şahap kavciogluda arttirmiyor..artı MB nin para politikası araçları ne varsa uygulanıyor ..artı den onemlisi bu kkm ve ddkkm işi ne olacak dolar hhep yukarı hep yukari hazine ödesin farklari ne kadar sürdürülebilir
    O bayan korkarım ki düşük faiz hormonlu büyüme modellerini çok seven birisi.Çalıştığı banka da faizler düşük ikenhiç hedge etmeden bol bol ABD tavhili toplamış 10 kat büyütmüş bankayı falan filan.Sonra bakmış FED ciddi faizleri artıracak basmış istifayı geçmiş.
    Bankada cumburlop köy sandığına olmuş.
    Yok eğer faizleri artıracak isek biz neden 2 senedir kıvranıyoruz demezler mi adama.
    Bir arkadaş de yüksek faiz yüksek enflasyon yüksek dolar kuru .welcome to the 90s falan yani o zaman .
    Yoksa yeni model 90 ların Türkiyesi mi.Hep ne kadar güzeldi falan da deniyor hazır muhalif kesim tarafından alın size denecek olabilir mi?

8. Yahu daha anlaşılmayacak ne var

Benim Urfalım Bayburtlum yerli ve milli yapmadı faizleri artırmadı savaştılar
    onları yedirtmemek ve tükürdüklerini yalatmamak için bakın işte okumuş etmiş amerikadan gelen kimsenin adını sanını duymadığı kadının biri yaptı ben bilmem diyebilmeleri için oynanan bir piyes

Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •