Sayfa 355/1005 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim avcı uçuyor. Oğlum davşanı anladık da dağ keçisi kovalamak ne. Adamlar kaç bin metrede pusuya yatıyor ellerinde çok özellikli modern sniper tüfeği. Sende dedenden kalma tüfek ile kovala. Oğlum sen avcımısın
    Sen avcı muhabbetlerinden ne anlarsın ya, ben daha hiç abartmadım. Üüüle avcılar varki tavşanı yatağında yakalıyor hele biri geçen ne dese beğenirsin, avlanmaya çıktık dağda yürüyoruz arkadaşlardan ayrıldım gidiyorum, karşıma bi yılan çıktı soba borusu gibi ben diyim 4 metre sen de 6 metre kocaman bişii diye anlatıyor. La olm sonra naptın diye sorucak oldum vazcaydım.
    Sen şimdi o modern sniper tüfeği ile avlanana avcı mı diyon, biz o işi tek kırma ile yapıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

2. Seçimlere kadar ılıman gider bence, yabancının Türk Lirası varlığı azalmış. Yerli de dolarda zaten.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dolar tahmininiz var mı temmuz ağustos gibi 25 yada 28 yine yıl sonu 35 diyenler var. Ayrıca doların bu artışından etkilenecek şirketler sizce hangileri?
    Kurun çılgın attığı Ekim 2021 - Aralık 2021 arasında şirketlerin performansı böyle olmuş. Arasında manipülatif kağıtlarda var Bist100 e odaklanıp bakmak daha doğru olur.

4. viop ekgyo da 5 dk dır 1 tane alınıyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
    eski avcılardan kim kaldı bu piyasada sadece balık değil, dedemden kalan çift kırmalı ile dağlarda tavşan dağ keçisi çok kovalardık, şimdi biraz yürüyüş yapsam nefesim kesiliyor.
    En değerli şey bence gençlik
    dişin keserken yiyecen derlerdi, inanmazsın ama dişim körlemiş artık eskisi kadar kesmiyor ağzımda lokmayı yutana kadar ücbeş tur döndürmek zorunda kalıyorum.

Diş bilevlenir mi işci abi sen bilin
    dişin keserken kuşun öterken demiş atalarımız
    gerisi boş
    ikiside bilevlenmez
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen avcı muhabbetlerinden ne anlarsın ya, ben daha hiç abartmadım. Üüüle avcılar varki tavşanı yatağında yakalıyor hele biri geçen ne dese beğenirsin, avlanmaya çıktık dağda yürüyoruz arkadaşlardan ayrıldım gidiyorum, karşıma bi yılan çıktı soba borusu gibi ben diyim 4 metre sen de 6 metre kocaman bişii diye anlatıyor. La olm sonra naptın diye sorucak oldum vazcaydım.
    Sen şimdi o modern sniper tüfeği ile avlanana avcı mı diyon, biz o işi tek kırma ile yapıyoruz
    Davşan tmm da dağ keçisi kovalamak sıkıntı. Ha bunun da çeşitleri var. Benim bahsettiğim dağ keçisi boynuzunun santiminine göre para ödeniyor avlanmak için.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dişin keserken kuşun öterken demiş atalarımız
    gerisi boş
    ikiside bilevlenmez
    Bizim kahvenin müdavimi yaşlılar. Emekli garson Necdet dayı viegra satıyor. Dedeler oyun bitince Necdet dayıdan gizli gizli hap alır. Bizim 50 liklerden de alan var. Kim Necdet dayıya hesap öderken götünü dönüyorsa bilki hap alıyor.

8. AKBNK / YKBNK oranı. Pair trade denenebilir

Sayfa 355/1005 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •