Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Bak hele kim gelmiş.
    Doları satma vakti de gelmiş o zaman...

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Bak hele kim gelmiş.
    Doları satma vakti de gelmiş o zaman...

Kurt puslu havayı sever.Ben 24-25 olduğunda gelir sanıyordum.Oyunu atmış gümrükte reise gelmiş.Yabancı ülkedekilerin parasının değeri her sene ortalama 10 tl artıyor.Seneye 40 tl doları şimdiden hesaplıyorlar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Kurt puslu havayı sever.Ben 24-25 olduğunda gelir sanıyordum.Oyunu atmış gümrükte reise gelmiş.Yabancı ülkedekilerin parasının değeri her sene ortalama 10 tl artıyor.Seneye 40 tl doları şimdiden hesaplıyorlar

gurbetçiler gizli reyiscidir.
    Burada atıp tutarlar ama
    gümrük kapılarında reyisden başka kim var ki deyip ona verirler.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    gurbetçiler gizli reyiscidir.
    Burada atıp tutarlar ama
    gümrük kapılarında reyisden başka kim var ki deyip ona verirler.
    Crash çı alınmış.Dövizi olanlar reise tapıyor paramızla daha çok şey alıyoruz diye.Crash ta dövizci zaten reisi sevmemesi olurmu.Döviz artınca hemen geldi bak

Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Crash çı alınmış.Dövizi olanlar reise tapıyor paramızla daha çok şey alıyoruz diye.Crash ta dövizci zaten reisi sevmemesi olurmu.Döviz artınca hemen geldi bak

Salla salla.!!!
    Kendin çal kendim oyna!!!
    Git önce bir aynaya bak.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Dövizi olanlar reise tapıyor paramızla daha çok şey alıyoruz diye.Crash ta dövizci zaten reisi sevmemesi olurmu.Döviz artınca hemen geldi bak
    USD/TL Parite 30 olursa eğer, geçen senelerdeki satın alım gücümde olacağım ancak bir gurbetçi olarak. Bir porsiyon kebap 10-15USD, kahve 3USD... Çok pahalı Türkiye, hele yazlık mekanlar daha da pahalıdır. Araba kiralama ücretleri, oteller, ulaşım onlar da feci durumda. Marketten alınan et süt fiyatı aynı, heralde evde oturup çekirdek çitleriz bu yaz gelince memlekete

7.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    USD/TL Parite 30 olursa eğer, geçen senelerdeki satın alım gücümde olacağım ancak bir gurbetçi olarak. Bir porsiyon kebap 10-15USD, kahve 3USD... Çok pahalı Türkiye, hele yazlık mekanlar daha da pahalıdır. Araba kiralama ücretleri, oteller, ulaşım onlar da feci durumda. Marketten alınan et süt fiyatı aynı, heralde evde oturup çekirdek çitleriz bu yaz gelince memlekete
    Diyorum anlatamıyorum beton başlığındakilere bunu. Türkiye'de yaşamak akıl karı değil şu vaziyette AB vatandaşları için.

Sağlam deval lazım işlerin rayına oturması için.

İngiliz vatandaşı işçi adam 40 sene çalışmış etmiş kafa yormuş, emekliliğini Türkiye'de rahat rahat yaşayamıyor. M.Şimşek bu durumu düzeltecek.

8. İngiliz emmilere alternatif çok, gitsinler Portekiz'e, İspanya'ya, Yunanistan'a, Fas'a, Tayland'a vs vs... Biz gelip te eşi dostu görmesek, bir Kebap yemesek olmiyür ama, yazık bu gurbetçilere vallaha Reis sen neler ettin bize...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •