Sayfa 388/1005 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ağustos vadede işlem yok gibi bir şey... elinde ne var ne yok bilemem tabi de biraz zor satarsın orda...
    alış satış marjı da çok geniş o vadede...
    sabahtan beri 14 lot işlem olmuş...
    evet ben tavan oldugunu varsayarsam diyorum...

50,000 lot var spotta...

veya temmuzamı girsem...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Dün teminatı çekmedi bugün vadelileri yukarı alıp hem short sıkıştırıyor, hem de elinde hala TL kalan arbitrajcı arıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    evet ben tavan oldugunu varsayarsam diyorum...

50,000 lot var spotta...

veya temmuzamı girsem...
    ağustos zaten olmaz, onu geç... öyle bir işlem hacmi yok orda...
    temmuz olabilir... spotun %9 üstünde şu anda... yıllık %77 civarı bir faiz eder... orası artık sana kalmış, bu faiz seni keser mi kesmez mi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Daha evvelden de yaşandı neden zorunlu deniyor.Dolar 36 olur asgari 17.000 olur herşeyin fiyatı 2 katına çıkar et 1000 olur hayat devam eder işte.2021 de olmadı mı. 2022 ye 13 tl den başlayan dolar 18 de bitirdi zaten.25 26 olması normal fiyat zaten.İhracatcı turizm ci bağırıyordu.
    Yaşandı bitti saygısızca. Elde avuçta ne varsa sildi süpürdü ama döviz yok. 1.5 yıl tuttu. Gereken yapılmaz yine aynı oyun sergilenirse artık o kadar da götürecek kaynak yok.

5. BIST100 dışı ağlıyor ilk 10 eller havaya

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Eskisehirden bildiriyorum. Orta halli bir evin kirası olmuş 13-14 bin. Barınma sorunu geliyor gümbür gümbür. Yeni evlenen bir çift ikisi de memur olsa birinin maaş kiraya gidecek. Şimdilik.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ağustos zaten olmaz, onu geç... öyle bir işlem hacmi yok orda...
    temmuz olabilir... spotun %9 üstünde şu anda... yıllık %77 civarı bir faiz eder... orası artık sana kalmış, bu faiz seni keser mi kesmez mi...
    sen olsan napardın...

algılar bozuldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sen olsan napardın...

algılar bozuldu...
    valla ne yapardın değil de ne yaptığımı yazayım... bende zaten pek TL yok, az bir endex long pozisyonu vardı 200 günlükten aldığım ama çıktım onlardan...

bir tek $ long kontratlar için viop teminatta tuttuğum para var, bu hafta aracı kurum nihayet gevşetti yuları da biraz teminat boşa çıktı ... onun yarısıyla %80 civarı faizlerden gubrf ve tuprs arbitraj yaptım bu hafta temmuz vadeden... kalan yarısını da tutuyorum çok daha manyak faizler oluşur mu acaba diye, MB başkanı açıklanınca filan.. pek sanmıyorum çok daha yukarı çıkacağını ama burası türkiye , ne olur ne olmaz...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 388/1005 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •