Görüntü uluslararası yatırımcılar desteklenecek, yerli bankalar yakından kontrol edilmeye devam edilecek.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bddk mı...
her seferinde hayret edebiliyorum.. çok enteresan...
insan artık etmem sanıyor... ama yine ediyor...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Zamanında lot sayısı az, bir kaç şubesini gayrimenkul şirketi yapmış diye ilgilenmiştim ama sürekli bedelli sermaye artırmış.
Milletin parası yok, sürekli bedelli artırım işinin düzenlenmesi lazım.
Yatırım ortaklıklarından net aktif değeri altında bedelli olamaz kuralı geldi galiba, gayrimenkul de aynı olmalı, ya da piyasa fiyatının en fazla %20 iskonto ile bedelli olmalı ya da primli tahsisili sermaye artırımı olmalı. 1TL nominal değer işi sürekli fiyatları 1 TL'ye yaklaştırıyor, eski fiyatlar da bozuluyor.
Gayrimenkul kiralama ve gayrimenkul geliştirme ayrı kategori olmalı.
Bu konuda duvar farklı düşünüyor.
![]()
Bence ideal olan vatandaş cahildir çok fazla şey beklememek lazım onları akıllılardan korumak gerekir prensibi olmalı.
Pratikde ise vatandaş devletin aklı ile alay ediyor onlara iyi bir ders vermeden akıllanmaz prensibi var. 1984 de sanki bu vardı.
Bir ara garson devlet vardı.
Ciddi özel şirketlerde bu durum var:
>>>>>>>>>
https://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%B...%C4%B1d%C4%B1r
"Müşteri her zaman haklıdır", müşteri memnuniyetinin önemini belirten bir slogandır. İfade, Harry Gordon Selfridge, John Wanamaker ve Marshall Field gibi perakendeciler tarafından yaygınlaştırılmıştır. Bu kişilere göre müşterinin şikayeti tez giderilmelidir.
Son düzenleme : ariston; 09-06-2023 saat: 02:05.
Arkadaşlar Merhaba, burada çok bilgili birçok arkadaşımız olduğu için buradan sormak istedim. AFA Akbank yatırım fonunu ABD borsalarına yatırım yapan yabancı hisse yoğun bir fon. Kazançlar 10% stopaja tabi diyor. Sorum şu acaba fon 1 yıl ve üzeri elde tutulursa yine de stopaj var mı yoksa 1 yıl ve üzeri tutulursa stopaj 0 mı oluyor ? Yerli fonlardaki stopaj uygulaması kurallarını biliyorum ama bu fon yabancı hisse senetlerine yatırım yaptığı için buradaki stopaj uygulamasını öğrenecek bir kaynak bulamadım bilen arkadaşımız varsa yardımcı olursa memnun olurum teşekkürler
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri