Sayfa 464/1005 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yabancı raporlarında dolar beklentileri 25-28 arası yıl sonu, dün kamu bankaları ile yeniden ufak müdahale gelince soru işaretleri oldu piyasada önce GÜVEN sağlanmalı bunu başara bilirlerse dolar 25-26 arası bile bir anda girişler olur.
    teknik olarak aşağıda gap'ler mevcut 27 yükselmiş bir endeks de 5000 lere çekilse kim neder bu yüzden eğer ekonomide rasyonelliği fiyatlayacaksa önce GÜVEN vermeli buda zamanla olur, mesala yakın zamanda swapla ilgili kararlar alabilirler yabancı istiyorlarsa piyasaya
    Bulut hocam hoş geldiniz sizi göremeyince baya meraklandım..

2. 1.5 centte tekme tokat kovduğun yabancı 2.5 centte gelmez... kimse enayi değil...

gelir 2 cent altına, o zaman düşünür adam belki... sütten ağzı yanmış; 1 değil 2 değil hem de... yoğurdu derin dondurucuya filan atıp yerse yer bundan sonra...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Yılanoğlusu boyuna yükselirken yb dövizini bozdurup gelmez bizim piyasaya, ne zaman dövizde yükseliş durur uzun bir süre yataya sarar o zaman belki gelenbilür...go go tar tar devam ke
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlusu boyuna yükselirken yb dövizini bozdurup gelmez bizim piyasaya, ne zaman dövizde yükseliş durur uzun bir süre yataya sarar o zaman belki gelenbilür...go go tar tar devam ke
    faiz artarsa endeks nolur dayı!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    1.5 centte tekme tokat kovduğun yabancı 2.5 centte gelmez... kimse enayi değil...

gelir 2 cent altına, o zaman düşünür adam belki... sütten ağzı yanmış; 1 değil 2 değil hem de... yoğurdu derin dondurucuya filan atıp yerse yer bundan sonra...
    Yabancı diyorsun ama, sanki kendini anlatıyorsun
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    1.5 centte tekme tokat kovduğun yabancı 2.5 centte gelmez... kimse enayi değil...

Ne zaman bunun gibi akılcı düşünüp pozisyon alsam tutmaz çoğu zaman. Bu ülkede tutmuyor malesef. Burada yaşıyorsan tahtakale esnafı gibi olacaksın. Hızlı, dinamik, otonom

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    faiz artarsa endeks nolur dayı!!
    10bin olur heralde dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bulut hocam hoş geldiniz sizi göremeyince baya meraklandım..
    cezalı idim birazda kendim yazmak istemedim az yazalım istedim.
    tşkl kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 464/1005 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •