-
Fibonacci zırva olsa dünya kullanmazdı …
Demeyeceğim .
Haklı olduğumu varsayalım her tür giyim kültür ve yalaştı norma örf adet de zırva oluyor insanların gülümsemeleri ve miş mış gibi yaşamaları da yalan oluyor düşünceniz felsefi hak veriyorum .anlayabiliyorum …
Sahte düzenin sahte fiboları var
Dünyada borsa sahte herşey yalan ok anlarım !!! Bu anarşist felsefeye ben de yakınım aslında !!
Sorun şu ki o zırva , dediklerinize milyonlar inanıyor ve fiyatlar oraya gidiyor dolarda adil değer olmaz hisselerde fk ve pd değerleri ise bence gerçekten daha pahalı gösterilen değerler ve aslında
Borsamız cidden ucuz bu da zırva değil !!!
Parasız ekonomik kuralları alternatif ekonomik modelleri anlatıp anlatıp anlatıp da dünyayı ikna edemezsin konuşturmazlar belki sustururlar adamı gülerler aptal derler deli divane derler , naif salak derler filan oysa deli olan paranın köleleri değil miydi ki !!!
Anlayan anladı beni !!!
kapitalizmin avukatları da çoğu süper ekonomist savunurlar düzeni …. Savunmayanı ise reklam verenler de sevmez değil tv değil radyoda röportaja bile çağrılmazlar yazıları mahalle bakkalına bile asılmaz aç kalırlar bu da gerçektir maalesef konuş konuş dinleyen olmuyor !!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri