Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Biri IQ mu dedi?

Bir mülakatta IQ testi yapmışlar. Sonuçları sonradan dolaylı yoldan öğrenmiştik.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Kaç top istersiniz ?

1 top dondurma 50 lira.

Mcdonalds ta satılan kulahta uyduruk dondurmamsı şey 15 lira olmuş, bir aralar bir liraydı çocuklara yemeğin üstüne alırdım. Külahta değil de kapta soslu vb isterseniz fiyat 20-30-40 gidiyor.

Biri IQ dedi mi benim şu yurtdışındaki 1 numaranın IQ testini anımsıyorum...

Benim 1 numara okulda sürekli sıkıntı çıkarınca Okul idaresi (o dönem özel birkaç yer ücret karşılığı bu testi yapıyordu) IQ testi istemişti...Başka testlerde vardı içinde ...Neyse kapalı bir zarfta okul idaresine teslim ettikten sonra bir daha okul idaresi beni rahatsız etmemişti

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Mcdonalds ta satılan kulahta uyduruk dondurmamsı şey 15 lira olmuş, bir aralar bir liraydı çocuklara yemeğin üstüne alırdım. Külahta değil de kapta soslu vb isterseniz fiyat 20-30-40 gidiyor.
    Soğuk krem şanti azcik sosla 20 -30 lira.

5. Ayhan başkan sekis yarışmasına katılacağım deyip dururdu bu nerede antrenman yapıyor diye düşünüyordum demekki kalyon AVM ye sürekli gitmesinin sebebi antrenman yapmak. Kaç o oda var ki. Ayhan başkan 1den başlayıp 100 den mi çıkıyor. Bir soralım kaç oda ve ortalama süre ne kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Soğuk krem şanti azcik sosla 20 -30 lira.
    adam amerika'da 1.29'a satarken buradaki ucuz bile kalmış..?

7. Bu doların olması gereken değeri 25-28 diyenler herhalde enflasyondan dolar şu kadar geride kaldı onu tamamlamak gerek diye hesap yapıyorlar. Ama doviz ve enflasyon bağımsız değişken değil. Döviz ve neflasyon arasında TR de çok yoğun korrelasyon var. Döviz aşırı baskılandığı için enflasyon da düştü. O yüzden hesabı enflasyon değil parasal genişlemeye, kredi genişlemesine göre yapmak gerek...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam amerika'da 1.29'a satarken buradaki ucuz bile kalmış..?
    Aynen abi.!!!!
    Tr de beleşe satıyorlar.!!!

Turkey has a Big Mac index of -48.04% and a Big Mac costs US$2.68, ranking sixty-eighth in terms of the Big Mac index. Turkey’s Big Mac index indicates that the Turkish lira is undervalued by 48.04% against the US dollar. This means that Turkish consumers can purchase products with their currency at a lower price when compared to other countries. Moreover, these differences in the exchange rate may lead to exports becoming cheaper, which could help to increase foreign investments and boost economic growth in Turkey.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •