Sayfa 750/831 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Haklısınız Sayın @Kalispera79,dikkatiniz için teşekkür ederim.800 milyon dolar olacaktı..Saygılarımla..

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Rica ederim ne demek. Piyasada Tukaş’ın Tat Gıda’ya teklif götürdüğü ve alım için ilgilendiği ile ilgili yazılar çoğalmaya başladı.Bu söylentilere ilişkin resmî bir açıklama yok. Kendilerine sorulduğunda içeriden haber aldıklarını söylüyorlar.

Acaba bu konuyla ilgili Sayın Efe başta olmak üzere ortaklarımız ne düşünüyor ?

3.  Alıntı Originally Posted by Kalispera79 Yazıyı Oku
    Rica ederim ne demek. Piyasada Tukaş’ın Tat Gıda’ya teklif götürdüğü ve alım için ilgilendiği ile ilgili yazılar çoğalmaya başladı.Bu söylentilere ilişkin resmî bir açıklama yok. Kendilerine sorulduğunda içeriden haber aldıklarını söylüyorlar.

Acaba bu konuyla ilgili Sayın Efe başta olmak üzere ortaklarımız ne düşünüyor ?

Yani Tukaş , Tat Gıda’yı alabilecek güçtemi.Sonuçta şuanda yatırımlarda var.

4. Efe Hocam faizlerin artması bisti nasıl etkiler acaba bist patlar mı yoksa dolar tl bazlı ucuz kalır da çok fazla etkilenmez mi?

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Efe Hocam faizlerin artması bisti nasıl etkiler acaba bist patlar mı yoksa dolar tl bazlı ucuz kalır da çok fazla etkilenmez mi?

Cevdet Bey;orta ve uzun vade için sektörünü uygun bulduğum şirkete yatırım yapıyorum.Sonrasında da sektörü dünya ve Türkiye bazında takip edip ilerisi için yatırım yaptığım şirkete etkisini yorumlayıp beklentilerimi yeniliyorum.Bugüne kadar ki yatırım süreçlerimde;Gezi Olayları,15 Temmuz Covid,seçim gibi ekonomiyi ve borsayı da direkt etkileyen önemli durumlar oluşabildiğinden beklentileriniz dahilinde sabretmek en doğru yatırımdır diye düşünüyorum.Bu anlamda da sorduğunuz soruya,kısa vadeli durumu değerlendirme içerdiğinden yanlış yönlendirme yapmamak ve dolayısıyla vebal almamak adına cevaplayamayacağımı belirtmek isterim.Saygılarımla..

6. Teşekkürler Efe Hocam zahmet oldu.

https://www.gidahatti.com/haber/1534...kasirga-alarmi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    https://www.gidahatti.com/haber/1534...kasirga-alarmi

Sn Efe en son sizin gibi bi yatırımcıyı ben adel de tanımıştım, asuzu dada vardı galiba aynı kişi.
    Another day in paradise

Sayfa 750/831 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •