Sayfa 484/505 İlkİlk ... 384434474482483484485486494 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bir de halka arz olunan A1 var.. iskontolu satış var ve belki de değeri çok daha fazlaydı. 30 değil de 50 idi bilemezsin. kurumsallara yuzde 20 si verildi. Kim bu kurumsallar ben söyleyeyim lavuktur. Bir de çoluk çocuğun 100 200 lotunu da piyasadan alır. Al sana RTA ve Güler'in içini bosaltma hamlesi. A1 değeri artarsa lavuk kazanır sen ben değil. O yüzden bu boktan şirket faaliyet karı yazması lazım. Allen eder kullem eder şirketler arasında tahsisli cart curt elimizdekileri kuşa çevirir. Adam şahsi olarak bu şirkette payı artirmadiktan sonra hiç kalıcılığı yok bu işin.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Anlamadığım pandemiden bu yana almadığı ah yemediği beddua edilmeyen küfür kalmadı , tamam borsanın kuralı bu birileri kazanır birileri kaybeder , fakat hiçmi omurga karakter halsiyet yok be adam sende .. Evinden ocağından çolugun cocugundan çıksın insallah ne diyelim ki ...Beter olursun umarım...

3. Öncelikle...Son bilançoda ilişkili taraflardan alacaklar kalemi 22.570.000 Tl ye düşmüş durumda, geçen yıl 6 aylıkta bu rakam 140.353.197 Tl idi. Yani A1 Capital'i finanse etme durumları bitmiş. Çok sevgili ! Muratçığım A1 Capital halka arzını da bu nedenle yaptı; taze -beleş- para yok. Muhtemelen halka arzdan gelen para ile RTALB'in bu alacağını da sıfırlayacaktır.

Halka arzın RTALB'e katkısı her türlü olumlu olur en azından halka açık şirketlerin 6 ve 12 aylık bilançoları denetime tabi ve bilançonun tüm kalemlerinin KAP'ta yayımlanıyor olması şeffaflık adına iyi bir şey.

RTALB'deki A1 Capital paylarının orada yapılacak bir spekülasyon için birilerinin hesabına (benzeri AKCNS'da var; CIMSA paylarını MKK kaydına aldırdılar) ama piyasadan ama başka türlü virmanlanması RTALB'de de ciddi hareketlere neden olabilir. Hatta buradan -yani A1 paylarının satışından- gelecek parayı yine A1 Capital'i sübvanse etmek için kullanmak isteyeceğini düşünürsek mantıklı bir hamle gibi duruyor. Başka para kaynağı kalmadı çünkü. Halka arz sonrası elde kalan tek senaryo bu nitekim.

Bu nedenle az bir miktar pozisyon açtım.

Bu arada başta Şahocuğum olmak üzere herkese selam...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. RTALB'deki A1 Capital paylarının piyasada yüksek fiyattan birilerine kitlenmesi Muratçığımın kazan kazan senaryosu olmalı. Çünkü nakit zengini bir RTALB sağılacak koyun misali zaten elinde. Düşük faizle A1 Capital'i fonlama adına... Bu arada RTALB operasyonundan da ekstradan parayı vurma durumları.

Bunu ben düşündüysem "piyasa piri" Muratçığım haydi haydi düşünmüştür...YTD

5. Son olarak, bir ara 20 PD/DD değerini görmüş kağıt an itibariyle 1.42'lerde. Bir çok holdingin bile gerisinde yani. Covid öncesindeki değerlerde olması risk açısından fazla bir sorun olmadığına işaret ediyor olabilir...YTD

6. Halka arz edilenle komple RTA satın alınır ... Benim tanima şerefine nail olduğun patron çatır çatır yeni sacmasapan bir şirket açar onu da iki sene sonra halka açar. Ponzi şeması gibi hirt.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kulyutar koş koş arz da olduk ırzda olduk , sırada ne var ? Heee 2027 de enzim olabilir bak reis )

Sayfa 484/505 İlkİlk ... 384434474482483484485486494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •