Sayfa 662/718 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Dolar bazında dedim. 61 kuruşa indiğinde tarihi dipler zaten. 2016 18 kurus iken bile simdiki TL degeri 1.10 TL seviyeleri...61 kuruş degerini 16 kuruş gibi düşünün. Bu kadar alçaklık olmaz arkadaş.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    dibin dibi 61 kurus oraya kadar kademeli alırız abi..nasip..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Dolar bazında dedim. 61 kuruşa indiğinde tarihi dipler zaten. 2016 18 kurus iken bile simdiki TL degeri 1.10 TL seviyeleri...61 kuruş degerini 16 kuruş gibi düşünün. Bu kadar alçaklık olmaz arkadaş.

müco bu herseyi bekle adam gaddar acımasız babasını mumla aratıyor..

3. Böyle bir hayırsız, soyguncu,kul hakkı yiyen evladı kazanıp Miilletin,Devletin,Vatandaşların başına musallat ettiği için Enver Ören rahmet bulmasın mekanı cehennem olsun. ..O derece iğrendim,nefret ettim bu soyguncu din taciri insanlardan...

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bilanço zarar. Ahmet Atak da çıkıyo yavaş yavaş patron zaten sıkıntılı. Yıllardır yataya bağlamış. Dolar bazlı dipte. TL bazlı zaten bir değerin yok. Harekete geçmen için daha ne lazım sana.

5. Günaydın. kıçım açıkta yatmisim. Sabah grafiğe bakayım dedim. Bir grafik cizeyim dedim. Baktım çizgiler ciizdim Haziran 2024 civarı 11/12 dolar hedefi gördüm. Bakın TL değil dolar[emoji16][emoji16][emoji16] sonra dedim lan bu kağıdın sahibini düşündüm bunun 4.5 milyar dolar olması için bütün dünya nin badem bıyık birakmasi gerek dedim. Dedim de dedim. Hele 1 TL yi gecsinde sitret 250/300 TL yi diye hedefi revize ettim[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Bilanço zarar. Ahmet Atak da çıkıyo yavaş yavaş patron zaten sıkıntılı. Yıllardır yataya bağlamış. Dolar bazlı dipte. TL bazlı zaten bir değerin yok. Harekete geçmen için daha ne lazım sana.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Günaydın. kıçım açıkta yatmisim. Sabah grafiğe bakayım dedim. Bir grafik cizeyim dedim. Baktım çizgiler ciizdim Haziran 2024 civarı 11/12 dolar hedefi gördüm. Bakın TL değil dolar[emoji16][emoji16][emoji16] sonra dedim lan bu kağıdın sahibini düşündüm bunun 4.5 milyar dolar olması için bütün dünya nin badem bıyık birakmasi gerek dedim. Dedim de dedim. Hele 1 TL yi gecsinde sitret 250/300 TL yi diye hedefi revize ettim[emoji16][emoji16][emoji16]

Kardeşim,o zaman bir daha o nazik kıymetli yerini açıkta bırakma sonra fevrin dönüyor 11-12 dolar falanslm.

7. Düşün geçen hafta sattığım kağıtlardan birazini ekledigim şirket donumu kapatmama müsaade etmiyor ki[emoji16][emoji16][emoji16]
    Vakfın
    Maalt
    Ayces
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kardeşim,o zaman bir daha o nazik kıymetli yerini açıkta bırakma sonra fevrin dönüyor 11-12 dolar falanslm.

8. kiletlendi tahta bademim benim ne oldu pasinyan ver sen bizi zurnacı papagan mı sandın ver bademim..

Sayfa 662/718 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •