Originally Posted by
ABKA
VİOB yapmayın...Ciddiyim...Burada kazanan yok.17 yıldır bu işte aktifim .Yüzlerce arkadaş tanıdım.Sistem-algoritma-teknikle uğraşana ama düzenli kazanan ve zengin olan yok..Tam tersine 10 larca kişinin sabah gaple battığını gördüm...
Burada bir DALLAMA-sürekli ''Cuma long -ptesi kapat ''diyor.Lavuk yapıştırsın bakayım VİOB ekstresini, SON 2 YILI 3 ER AYLIK şeklinde.Borsa 2.500 iken de ''burası pahalı-şirketler çok şişkin diyendir''
-Böyleleri her zaman var.ALGI YAPARAK VİOBU şirin gösterirler..siz viobu, HER ZAMAN İŞLEM YAPAN EN AZ 5 YILDIR ,teknik -analizle uğraşanlara sorun..
SONUÇ;VİOB da her türlü ib... vardır..Makasa oynar.ister 500 puan ister 300 puan yapar...sen alış gönderirsin anında 20 kademe kalkar...
Ha o hedge işi vs. de herkes yapamaz..o bile sıkıntı...sonuçta bir gözün piyasada olacak..sistem lazım..sistem-hangi sistem vs...
Bende yakın zamanda VİOB hesabını tamamen kapatmayı düşünüyorum..
Ama diplerden bıst100 den hisse almak kraldır..Uygun zamanda yapılan hisse yatırımı ile zengin olan çok gördüm..
viopta bir hisse takibi ve işlemi yapılırsa kazanma olasılığı daha fazla bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri