Sayfa 575/1005 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB yapmayın...Ciddiyim...Burada kazanan yok.17 yıldır bu işte aktifim .Yüzlerce arkadaş tanıdım.Sistem-algoritma-teknikle uğraşana ama düzenli kazanan ve zengin olan yok..Tam tersine 10 larca kişinin sabah gaple battığını gördüm...

Burada bir DALLAMA-sürekli ''Cuma long -ptesi kapat ''diyor.Lavuk yapıştırsın bakayım VİOB ekstresini, SON 2 YILI 3 ER AYLIK şeklinde.Borsa 2.500 iken de ''burası pahalı-şirketler çok şişkin diyendir''

-Böyleleri her zaman var.ALGI YAPARAK VİOBU şirin gösterirler..siz viobu, HER ZAMAN İŞLEM YAPAN EN AZ 5 YILDIR ,teknik -analizle uğraşanlara sorun..

SONUÇ;VİOB da her türlü ib... vardır..Makasa oynar.ister 500 puan ister 300 puan yapar...sen alış gönderirsin anında 20 kademe kalkar...

Ha o hedge işi vs. de herkes yapamaz..o bile sıkıntı...sonuçta bir gözün piyasada olacak..sistem lazım..sistem-hangi sistem vs...

Bende yakın zamanda VİOB hesabını tamamen kapatmayı düşünüyorum..

Ama diplerden bıst100 den hisse almak kraldır..Uygun zamanda yapılan hisse yatırımı ile zengin olan çok gördüm..
    Abd tarafına da bakmak lazım. Eli yüzü düzgün bilindik şirketlerin hangisine baksam son 10 senede 10 kat gitmiş. Tl bazlı 125 kat yapar. En basitinden yıl başında Nvidia yazdım buraya 125$ a bu hisse olmaz diye şimdi 400$. Aldın mı dersen yok ama fırsatlar bitmez.

2. CB Erdoğan : Mehmet bey ve Gaye hanıma çok güveniyorum. Yeni ekonomi yönetiminin politikalarına asla müdahale etmeyeceğiz.

Dikkat kaygan zemin Tuzak değilse biraz nefes alabiliriz

Piyasa 5200 Bekliyorsa ?

Beklentiyi ne yapıyorlardı ?

Balinalar silkemek için çok zigzag yapacaklar o yüzden 5700 üstüne çıkmadan çok fazla kredili pozisyon açmamaya gayret edelim .

3. Ayılar güçsüz tezim devam ediyor. Hatta çok güçsüz.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB yapmayın...Ciddiyim...Burada kazanan yok.17 yıldır bu işte aktifim .Yüzlerce arkadaş tanıdım.Sistem-algoritma-teknikle uğraşana ama düzenli kazanan ve zengin olan yok..Tam tersine 10 larca kişinin sabah gaple battığını gördüm...

Burada bir DALLAMA-sürekli ''Cuma long -ptesi kapat ''diyor.Lavuk yapıştırsın bakayım VİOB ekstresini, SON 2 YILI 3 ER AYLIK şeklinde.Borsa 2.500 iken de ''burası pahalı-şirketler çok şişkin diyendir''

-Böyleleri her zaman var.ALGI YAPARAK VİOBU şirin gösterirler..siz viobu, HER ZAMAN İŞLEM YAPAN EN AZ 5 YILDIR ,teknik -analizle uğraşanlara sorun..

SONUÇ;VİOB da her türlü ib... vardır..Makasa oynar.ister 500 puan ister 300 puan yapar...sen alış gönderirsin anında 20 kademe kalkar...

Ha o hedge işi vs. de herkes yapamaz..o bile sıkıntı...sonuçta bir gözün piyasada olacak..sistem lazım..sistem-hangi sistem vs...

Bende yakın zamanda VİOB hesabını tamamen kapatmayı düşünüyorum..

Ama diplerden bıst100 den hisse almak kraldır..Uygun zamanda yapılan hisse yatırımı ile zengin olan çok gördüm..
    viopta bir hisse takibi ve işlemi yapılırsa kazanma olasılığı daha fazla bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Trade ederek para kazanan varsa tebrik etmek lazım.
    Bist 5500 altı kapanış bence trendi bozdu. Geçen aylarda ki hataya düşmüycem, o zaman da 5000 altı kapanış iyi değil demişlerdi dinlemedik 2 ay paso zopa yediydik.
    5500 üstüne çıkmazsa vermem bu sefer şortumu sıkı sıkı tutarım
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    CB Erdoğan : Mehmet bey ve Gaye hanıma çok güveniyorum. Yeni ekonomi yönetiminin politikalarına asla müdahale etmeyeceğiz.

Piyasa 5200 Bekliyorsa ?

Balinalar silkemek için çok zigzag yapacaklar o yüzden 5700 üstüne çıkmadan çok fazla kredili pozisyon açmamaya gayret edelim .
    agresif faiz artırımı ve kemer sıkma başlarsa benim ekonomi düşüncem çökmüştür demekdir.
    kim ödedi bedelini halk
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    CB Erdoğan : Mehmet bey ve Gaye hanıma çok güveniyorum. Yeni ekonomi yönetiminin politikalarına asla müdahale etmeyeceğiz.

Piyasa 5200 Bekliyorsa ?

sayın cumhurbaşkanımız ekonomist hatalı gördüğü uygulamalarda müdahele etmeli bence
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Trade ederek para kazanan varsa tebrik etmek lazım.
    Bist 5500 altı kapanış bence trendi bozdu. Geçen aylarda ki hataya düşmüycem, o zaman da 5000 altı kapanış iyi değil demişlerdi dinlemedik 2 ay paso zopa yediydik.
    5500 üstüne çıkmazsa vermem bu sefer şortumu sıkı sıkı tutarım
    Kaldırıp kaldırıp çakıyor. Palacan yine kafasına kafasına patlatacak gibi.

Sayfa 575/1005 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •