Makasýn hala kapanmamasý longcunun en büyük þansý
Makasýn hala kapanmamasý longcunun en büyük þansý
Herif kudurdu zalým oynuyor zalýmoðlu zalým, bi de þort siftahýný yapim 6232 den![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Boða deðil bu koç koç
https://www.youtube.com/watch?v=ymog2MTXMeE
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Ýnce uclu matkapla çalýþalým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
VÝOB yapmayýn...Ciddiyim...Burada kazanan yok.17 yýldýr bu iþte aktifim .Yüzlerce arkadaþ tanýdým.Sistem-algoritma-teknikle uðraþana ama düzenli kazanan ve zengin olan yok..Tam tersine 10 larca kiþinin sabah gaple battýðýný gördüm...
Burada bir DALLAMA-sürekli ''Cuma long -ptesi kapat ''diyor.Lavuk yapýþtýrsýn bakayým VÝOB ekstresini, SON 2 YILI 3 ER AYLIK þeklinde.Borsa 2.500 iken de ''burasý pahalý-þirketler çok þiþkin diyendir''
-Böyleleri her zaman var.ALGI YAPARAK VÝOBU þirin gösterirler..siz viobu, HER ZAMAN ÝÞLEM YAPAN EN AZ 5 YILDIR ,teknik -analizle uðraþanlara sorun..
SONUÇ;VÝOB da her türlü ib... vardýr..Makasa oynar.ister 500 puan ister 300 puan yapar...sen alýþ gönderirsin anýnda 20 kademe kalkar...
Ha o hedge iþi vs. de herkes yapamaz..o bile sýkýntý...sonuçta bir gözün piyasada olacak..sistem lazým..sistem-hangi sistem vs...
Bende yakýn zamanda VÝOB hesabýný tamamen kapatmayý düþünüyorum..
Ama diplerden býst100 den hisse almak kraldýr..Uygun zamanda yapýlan hisse yatýrýmý ile zengin olan çok gördüm..
Herif bugün çelik don giymiþ, matkap uc kýrýyor asdasdass![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri