Kıskanç Alamanlar yine yapmış yapacağını:
Almanya’dan Türkiye ile ilgili tartışma yaratacak vize adımı
Almanya, Türkiye'deki vize reddi itiraz sürecini askıya aldığını duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...adimi-7713489/
Kıskanç Alamanlar yine yapmış yapacağını:
Almanya’dan Türkiye ile ilgili tartışma yaratacak vize adımı
Almanya, Türkiye'deki vize reddi itiraz sürecini askıya aldığını duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...adimi-7713489/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Atalarımızın bir sözü var " Kefen parası" Bizim toplumu en güzel şekilde özetliyor...
Pandemide bizde hastalıklarla boğuştuk...Kimsenin umurunda değil a.q ."Her koyun kendi bacağından asılır " atasözündeki gibi yalnızlaşıyor insan...
Çok geçmiş olsun...
Allah yardımcınız olsun...
Seçim öncesi TOGG'a binen bazı bakanlar Seçimin ardından görevlerini bırakırken, Ford marka araçla ayrılmıştı. O da Mustafa Varank'tı.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Tüm dövizler arka kapıdan satılınca.!!
Kokuşmuş Sistemi pansumanla.!!!
Günü kurtararak.!!!
Çukurdan çıkaramayacaklar.!!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
O değilde merkez 22 kararından sonra bir hafta tatil. Direk temmuz kallavi dönüşler başlıyor kekekeme. Haftada 8-10 mil çoğu opsiyonlu. Devam ederseler sıkıntı yok…
Erdoğan:“ Merkez Bankası’nda bir de bayan yöneticimiz olsun diye düşündük. Tabii kendisine de gerekli olan beklentilerimizi söyledik.
Gerek Hazine ve Maliye Bakanımız gerek Merkez Bankası Başkanımız bizi mahcup etmeyecekler ve hayırlısıyla güzel neticeleri de alacağız diye düşünüyorum”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri