Originally Posted by SEL 0 işlem devam ... kademeleri alamadım bankalarda ..alsam iyiydi .. alttan koyardık ..ama bilemezsin .. .. kısmet .. BELKİDE sizin şansınız çizgilerin içindeki formasyona KAMA mı deniyor ? 1. adımda düşen trend direnç çizgisini çekip kırılımını olup olmadığın tespit ediyoruz. 2. adımda fibo analizini kullanıyoruz. Zirveden dip noktaya çektiğimiz fibo ile olası hedef/dirençleri belirliyoruz.
Originally Posted by *Bozkurt Yine bizim dedeyi bulmuştur, arkasını dönüp cebini acmış bekliyordur arkasından konuşup duruz,intikamı feci oalbülür
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
tüm GAP ları almaya göz dikerse 4600 de son bulur ya da 5000 ler de ))) ama 5200 olmalı alt sınır artık !!!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence hacimli ne bulursa sattı son harekette, bir şey alıp bir şey satmadı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu Sportifler neden ayrışmışlar böyle, 2 si tavan 1 i taban olmuş,
bence eylül e dek borsaya girilmez YTD
Originally Posted by işçi74 arkasından konuşup duruz,intikamı feci oalbülür O şuan dedelere ilac satışları ilen meşgül, akşama damlar ben saa dimedim mi çelik donu bilen deler bu pala diye boşkuş çok mu zopaladılar yavrum der
Hamdım Piştim Yandım
Ortalama faiz bu vade %42,77 oldu.
Forum Rules
Yer İmleri