Sayfa 483/1003 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Maduro İran'a gitmiş . Düşmanımız ortak demiş. Bosporos sen bilirsin Maduro seçim kaybetti falan diyorlardı . nasıl çıktı geri?
    seçim iptal yapı paydos..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Refaba abi 5500 den 7500 TL zamlı maaşı olanlar zam alamaz onların 2000 TL lik fark hazine yardımı olarak geçiyor. Onun için kanun değişecek
    4.500 lira kök maaş alAemekli varNbir sürü
    bir halt olacağı yok.

Bizim Konya'da oto tamir sanayisinde sanki kayıtdışı kazanç abartılı fazla. Özellikle boya ve motor ustaları aylık 100 bin kazanıyor gibi. Bunların ödediği yada beyan ettiği kazanç aylık kazancın 1/2 si kadar yoktur. Çok büyük vergi kaybı var.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bu yıl kurbanlıklar da hayal kırıklığı olur özellikle büyükbaş hayvan da. Çoğu kesim Kurban kesemez. Gerçi hem emekli hem kayıt dışı dinle maaşlılar belki telafi edebilir. Bugün bir kaç bağkurlu eyt li ile görüştüm. Maaş düşük ama en azından bağkur primi yatırmıyoruz üstüne birde 7500 TL maaş ve ikramiye alıyoruz penceresinden bakıyorlardı olaya.
    kesilir kesilir bu millet götünde don olmaz kurban keser, hacca gider, umreye uçar 3 kuruş parasını cami önünde bayram namazı sonrası açılan kutulara atar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adamlar o kadar bomboş ki bayramda vereceği ikramiyeyi bile açıklayamıyor halbuki haftaya hesaplara yatacak, simültane ne çıkarsa bahtına..
    bu akşam açıklanacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    başkan bu topiğe trt linki koymaya hicap duyarım, üstüne yorum bile yapmam..!!
    sar koymuş zaten baktık
    5-10 tane aracı üretim bantlarına koymuşlar 2 tanede çıkışa fabrika gezmişler
    bir halt olacağı yok.

Konya Venedikliler gibi sular altında Angarayi düşünemiyorum Ayhan başkanımın dalgıç elbisesiyle geziyordur
    yok yahu angarada herkes şort mayo bikini ile geziyor geçen baktım biri kumrularda suya olta sallıyor
    sağolsun i.melih var olsu mansur başkan denizimizi hiç eksik etmdiler
    %80 imelih sorumluysa %20 de mansur başkan sorumludur
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu akşam açıklanacak
    18:00’den beri

Reis birazdan açıklama yapacak

Cnn

Sayfa 483/1003 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları