Sayfa 228/661 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 5288 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Kap da komedi
    5.6 milyar dolar eden banka 2 milyar dolarlık falan da filan da....puhaaaa

2.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Kap da komedi
    5.6 milyar dolar eden banka 2 milyar dolarlık falan da filan da....puhaaaa
    Biliyorsun geçen stop loss oldum ya kaçtı 12,3 lar sanırım. Malı geri koymadan millet uyanmasın diye o kapı atmak istemedim yakaladın beni.

Bir de olmayan paraya kafam takıldı. Bir kere babam telefon al diye gençliğimde para vermişti bende o parayı borsaya yatırmıştım bu da olmayan para sayılır mı ki acaba.

Baba parası ile başkasının para ile borçla oynayanını falan duydum da 30 yıldır bu işin içindeyim faizler öyle işlemlerde 100-110 lara vurmuşken olmayan para ile bu iş nasıl oluyor gerçekten beni aştı.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 14-06-2023 saat: 23:03.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. New York borsası Fed'in faiz kararının ardından karışık seyirle kapandı -AA

New York borsası Fed'in faiz kararının ardından karışık seyirle kapandı

NEW YORK (AA) - New York borsası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini yüzde 5-5,25 aralığında sabit bırakması sonrası günü karışık seyirle tamamladı.

Kapanışta Dow Jones endeksi 230 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,68 azalışla 33.979,33 puana düştü.

S&P 500 endeksi yüzde 0,08 artışla 4.372,59 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,39 kazançla 13.626,48 puana yükseldi.

Fed'in iki gün süren Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısından çıkan para politikası kararları sonrası pay piyasalarında karışık bir seyir izlendi.

Fed, politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek yüzde 5-5,25 aralığında sabit tuttu.

Bankadan yapılan açıklamada, toplantıda federal fon oranı aralığının sabit tutulmasının, FOMC'ye gelen bilgileri ve para politikası üzerindeki etkilerini değerlendirme imkanı vereceğine işaret edildi.

Federal fon oranına ilişkin tahminini bu yıl sonu için yüzde 5,1'den yüzde 5,6'ya yükselten Fed, yılın ilerleyen zamanlarında olası ek faiz artışlarının sinyalini verdi. Fed'in faiz oranı tahmini, 2024 yılı için yüzde 4,3'ten yüzde 4,6'ya, 2025 yılı için de yüzde 3,1'den yüzde 3,4'e revize edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Aldigim temettunun BSMVsi kadar portfoyu olmayan zararima seviniyor.

Amman yanlis anlasilmasin. Bu forumda portfoyu buyuk olmayip da cin gibi zeki arkadaslardan faydalandik senelerdir. Kapasitelerini hemen belli ederler.

Amma, aklinca benim zararima sevinmeye (kaldi ki %30 yemissin dolardan o ara), haddini capini bilmeden ikide bir akil vermeye kalkiyorsan ve hukumetin yaptiklarini aklamaya calismaktan baska bir vasfin da yoksa... sen neymissin bir koy da kendine ne faydan olmus gorelim derim. Dedim. Cevir.

Muahatap olma diyorsun, hakkinda bir yazin yok... devamli hakkinda yaziliyor. Forum uyelerine ne bundan.
    Ordan almissin, ordan satmissin... klasik hayatinda bir yere gelemeden omru tukenmis kucuk insanlarin muhabbeti.

Kac kere ralli bekledigimi yazdim. Daha silinmisleri de var. Dogru birsey tutturma zorunlulugum yok, ama bu tuttu. Gelip daha birkac hafta olmus bunu da yalanmis gibi gostermeye calismak nedir.

22-05-2023, 10:44 #1494
    666
    Gelinen yerde piyasalar icin en iyi sonuc statukonun devam etmesidir. ...
    Her iki sonucta da secimden sonra mini bir ralli olabilir.

28-05-2023, 19:34 #1526
    666
    Piyasalar icin en iyi sonuc cikti. Is Bankasi ve ulkemiz icin en kotu. ...
    Yarin buna cakarlar mi bilmem, cakilacagi cakild ama ben genel bir ralli bekliyorum.

Borsalar gider gitmez. Herkezin yatirim karari kendine. Kac kere anlatmaya calistim, benim prensiplerim boyle: Hicbir sekilde bu hukumeti fonlamak istemiyorum. Bu da nasil yapiliyor, butun varliklarini cekerek.

Onemsiz olarak gorebilirsiniz. Ama Hindistan'in sirti bir turlu yere gelmiyor, cunku Hindistan disinda calisan, ulkesini hicbir yuku olmayan cok buyuk bir kitle para kazanip ulkesine gonderiyor. 2010'da Ic borcun %27'sini yurt disinda yerlesik Turkler karsiliyordu, 2019'da %6'sini. Simdi %1 bile degildir artik. Evlatlarindan bedava gelen bu parayi bulmak icin tefecilere faiz oduyorsun. Yani senin onemsiz gormenin bir degeri yok, realite ortada. Degisimle bu para vatanina donecekti.

7. Ben sen dahil kimsenin zararına sevinmem. Ben senin cehaletine üzülüyorum. Bu cehaleti burada herkese çektirdiğine üzülüyorum.

O şimdi riw riw ediyorsun ya adamlar o algoları yazarken benim gibileri çağırıp nerede alıp sattıklarımıza işlem yaptıklarımıza göre yapıyor. Çoğu algo yazanın aynı senin gibi dünyadan haberi yok. Ha o işte iyi olanlar var onları da sen bulamazsın çünkü o kişiler o yazılımları bırak para ile satmayı kimseye göstermez bile. Senin de bu ülkede olup bitenlerden zerre haberin yok. Olsa yıllardır bu topiclerde bu hallerde olmazsın.

Sendeki Tayyip Erdoğan düşmanlığın artık Ülke düşmanlığına dönmüş yeterki o kaybedecekse ülke yansın bitsin kül olsun istiyorsun. Uyaran çıkıyor çemkiriyorsun.

O kadar utanmaz bir adamsın ki hani kelin k.cağındaymışım ya bana laf çakıyordun aklın sıra şimdi bak bakalım kim kimin k.ucağında.

Selametle.

Klasik. Ulkeyi bu hale getirenleri elestirmeyi "Ulke dusmanligina" cevirdi hemen yandas.

Sayfa 228/661 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •