Sayfa 215/246 İlkİlk ... 115165205213214215216217225 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Insallah bu hafta FX de küpünüzü doldurursunuz..

İyi geceler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Yazılımcı değilim ama bildim bileli meragim var.

QBASIC te kodlama ogrenen nesildenim ben. Bugunlerde ChatGPT yardımıyla ufak tefek indikatörler yapıyorum, ama tabi işin çoğunu yapay zeka yapıyor [emoji16]

Hz Musa'ya öyle çektirmişler ve adamı öyle bunaltmislar ki Sina dagina sirf kafa dinlemek icin ciktigini düşünüyorum. Kim olsa çıldırırdi.

Hatta rivayete gore, dağdan indiğinde buzağıya tapan yahudileri görüp sinirlenmiş, sinirden elindeki tas tabletleri (10 emirin yazılı oldugu tabletler) atıp kırmış. Ne derece sinirlenmiş varin siz hayal edin.

Ustelik tek de degil, Hz Harun da onla birlikte peygamber. İsrailoğulları nin nufusunun da o donem 400bin civari oldugu soyleniyor. Yani, peygamber basina 200bin kişi.

Bilgili olmaya gelince, ondan bundan herşeyden biseyler öğreniyoruz ama herseyi bilen tiplerden herkes gibi ben de nefret ettigim icin cok konusmamaya çalışıyorum [emoji846]

Cenem düşerse gevezeyimdir.

Vapur geldi...biniyoorum...grsrz

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Selim bey cok önemli bir kısma vurgu yapmissiniz.. Sina dagindan inip buzağıya taptıklarını gorunce elindeki levhaları yere atması..

Öfke.. İnsana Allahı dahi unutturur.. Öfke çok tehlikeli birsey..

Allah korusun herkesi..

Geveze insanları severim ben.. Keşke herkes konuşsa..

İyi yolculuklar ve geceler..

Ben de yatağıma çekildim.. Okuma yapicam..

Hoşçakalın

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    İkisinde de D1 Zaman diliminde yön yukarıya dönük olduğu için hem GBPUSD, hem EURJPY paritelerinde hem de CADJPY paritelerinde ALIM şansı kovalıyorum.

GBPUSD Alım Emri girdim:

EURJPY Alım Emri Girdim:

CADJPY Paritesinde ise, şimdilik Bekleyen Alım Emri yerleştirdim. Saat 11 'de tekrar grafiğe bakarak, gerekli olması halinde modifikasyon yapıcam.

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    İkisinde de D1 Zaman diliminde yön yukarıya dönük olduğu için hem GBPUSD, hem EURJPY paritelerinde hem de CADJPY paritelerinde ALIM şansı kovalıyorum.

GBPUSD Alım Emri girdim:

EURJPY Alım Emri Girdim:

CADJPY Paritesinde ise, şimdilik Bekleyen Alım Emri yerleştirdim. Saat 11 'de tekrar grafiğe bakarak, gerekli olması halinde modifikasyon yapıcam.

Saygılar
    Her iki işlemi de kapadım, geri gelirse bir daha girerim...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    XAUUSD - D1

Cuma günkü dağılmadan sonra biraz piyasadan uzak durmak istedim. Bu arada işlerimi de büyük ölçüde tamamladım.

Öncelikle Cuma günü sadece olduğu yerde git gel yapıp beni sinir eden, bir türlü beklediğim trendi yapmayan EURJPY ben yokken o trendi yapmış. Sakin olmalıyım, sakin olmalıyım, sakin olmalıyım...

XAUUSD 'ye gelince D1 Trendin aşağı yönlü olduğu aşikar. Yönün yukarıya dönmesi için 1965.05 üzerine çıkmamız gerekiyor (bence). Bu sebeple bekleyen emirleri sıraladım geriye doğru.

Düzeltmenin nereye kadar olabileceğini tahmin etmeye çalıştım. Fiyatın resimde Kırmızı Dikdörtgen - büyük ihtimalle de Mavi Dikdörtgen- içerisine girecek şekilde yükseleceğini söyleyebilirim, ama bunu ıspatlayamam.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu şarkıyı da paylaşıp ortadan bir süre daha kaybolucam:

Herkese günaydın!

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    GBPUSD - D1 Zaman Dilimi - (Unutmuşum)

Yükseliş Trendi bariz - bu sebeple Bekleyen Alım Emirleri yerleştirdim (Bir tanesi devreye girdi henüz). Fiyatın resimde mavi ile işaretli kutucuğu Trampolin olarak kullanacağını düşünüyorum (eğer yükseliş trendi devam edecekse)

Saygılar

Sayfa 215/246 İlkİlk ... 115165205213214215216217225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •